Heti horoszkóp: Új barátokra lelhet a Mérleg - 2019.04.15.-04.21.

Előléptetés érheti a Halakat. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk április 15-től 21-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Főnököd, de bárki kirohanását ne vedd komolyan, mert úgy nem tudsz nem haraggal válaszolni! Legyél bölcs, könnyed és laza, láss a falak mögé, érzékeld e kitörőerők mögött az önbizalomhiányt - elfogadásoddal old mások terheit! Nem könnyű a feladat, mert aktiválódhat a benned levő félelem, amit hiteddel, tisztánlátásoddal tudsz meghaladni. Egy szerelem, de egy kiadós sport is segítségedre van, s e kettőre mindig kapható vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Rendezd, szépítsd otthonod, lakókörnyezeted, tele vagy ötletekkel, lendülettel, magas esztétikai érzékkel, vágyakkal! A túlzásokra azonban figyelj, nagyon könnyen az egyik végletből a másikba eshetsz! Nagy rohanásodat, tettrekészségedet az egyensúly miatt követi a már – már lustaságba is átmenni képes semmittevés, azonban egyik véglet sem kellemes. Érdemes elcsendesedned, hogy megtaláld középpontodat, ahol érzed határaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Akárhol vagy, inspirál, ha a központba kerülsz, van is mondanivalód, melyet ossz meg a körülötted levőkkel! Ragyogsz, mint egy napsugár - ne csodálkozz, ha „királynak” érzed magad - bölcsességeddel, lendületeddel valóban utat tudsz mutatni másoknak. Gyors vagy és lendületes, mindent el is tudsz intézni se perc alatt, terheljen bár rengeteg ügyintézés, tárgyalás, jövés – menés. Diplomáciai érzékedet is használd, egy kedves mosoly néha többet ér minden szigorúságnál!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Teljes a harmónia benned, érezheted, hogy ösztön éned és tudatos éned ugyanazt akarja! Munkádban meg tudod magad mutatni, érkeznek a sikerek, nem maradnak el a dicséretek - jöjjenek bár főnöködtől, üzlettársaidtól – akár nagyobb összeg formájában is megmutatva magát. Hited, elfogadó képességed hatalmas, mellyel mindenkit segítesz, köréd is gyűlnek az emberek, munkatársak, fürdenek szeretetedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érzelmes hangulatodat és gondoskodó szeretetedet add a világnak, mindenhol hiány van ebből, mindenkinek jól esik, legyél igazi jó király! Nem esik nehezedre, hisz teljes harmóniában vagy önmagaddal, épp azt akarja az ösztön éned, mint a tudatos, érezni, adni, szeretni, másokról gondoskodni. Ha vonz a konyha, ne állj ellent az érzésnek, nagyon finom falatok kerülnek ki kezeid közül, egész új szerepben mutathatod meg magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Teremts lehetőséget az elvonulásra, a csendre, a legjobb, ha elmész szenthelyedre, ahol belső hangodat meghallod! Angyalaid próbálnak a túlzásoktól megvédeni, otthonodat, családodat, szüleidet segíteni – vedd őket észre, halld meg hangjukat! Különleges emberekkel találkozhatsz még az utcán is, akik olyan angyali segítséggel fordulnak feléd, ahogy te is mindenkihez - akár fontos híreket is kaphatsz tőlük, legyél résen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Új barátokra lelhetsz - akár munkáddal kapcsolatban, akár egy hirdetésen keresztül - akikre hosszabb távon is számíthatsz, egymásnak lendületet adva. Hódolóid is ugyanígy inspirálnak, hitet adnak, mosolyt csalnak az arcodra, annál szebbet meg égen és földön nem lehet találni! Beszédedet figyeld, ne legyél se túl sok, se túl kevés, találd meg a mértéket! Hagyj másokat is szóhoz jutni, de bölcsességeidet is add tovább!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Igazi siker robbanhat be munkádba, céljaid elérésben, melynek akár pénzügyi vonzata is lehet. A háttérben nagy tudásod mellett hited is szerepet játszik, hisz a nehézségeket igazán azzal lehet átugrani, s azok bőven akadtak az utóbbi időben. Hiúságodat ismerd fel, ne menj bele hatalmi harcokba, mely leginkább szigorú szavaidban, mondataidban mutatkoznak meg, akár meg is fagyasztva környezetedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy szerelem vagy egy baba érkezése adja azt a nagy erőt, mely benned van, ami által ragyogsz, tele vagy elfogadó szeretettel, gondoskodási vággyal. Egy utazás is lehet a háttérben, ahol nagyon sok tapasztalatot szerzel, nagy hitet kapsz - öröm veled, melletted lenni! Tanulmányaidat folytasd, vagy ha érkezik egy sugallat, mely egy más irányba indít, ne sokat gondolkozz rajta – jó megérzéseid itt vannak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Muszáj elcsendesedned, megtalálni belső középpontodat, hogy szembe tudj nézni azzal a hiúság vezette akarattal, mellyel törtetnél előre, mely mindenáron szerepelni akar, akár másokon is átgázolva. Szenthelyeden mindez könnyebb, szánj rá időt, hogy el tudj vonulni a világ elöl! Előző életekből érkező segítések is itt vannak, fontos információk érkezhetnek. A közlekedésben ne rohanj, ne ess túlzásokba!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Mindent meg tudsz pároddal beszélni, problémáiddal most hozakodj elő! Ugyanez vonatkozik barátaidra is - akikkel azért meg kell küzdeni, pláne, ha túlzottan ragaszkodik mindenki az igazához - időbe kerül, míg egymás székébe át tudtok ülni, s el tud indulni a megértés. Szerencsére, pontosan tudod, mikor mit kell mondani ahhoz, hogy oldani tudd mások félelmét, kisebbségi érzését – jó hallgatni, ahogy beszélsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne csodálkozz, ha előléptetnek, főnököd felismeri kreativitásod, érzelmekben gazdag teremtőképességedet! Sikeredet megérzéseidnek is köszönheted, s talán egy szerelem is van a háttérben, mely mindenhez nagy lendületet ad. Ha régóta együtt élt párod prüszköl, kevesli a vele való foglalkozást, halld meg szavát, meglehet, elég, ha megérti motivációid, s máris melletted áll, segítségedre van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!