Heti horoszkóp: nem várt lehetőség nyílik a Skorpiók számára - 2019.02.18-02.24.

Mi már tudjuk, mit tartogat az előttünk álló borongós januári hét. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk február 18-től 24-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A keddi Telihold és 10 milliószoros nap megteszi hatását, kívánságaid teljesülnek, érkeznek a sikerek. Ezeknek pénz hozadéka is lehet, hacsak nem akadályozod meg érkezését hisztis hangulataiddal, kiszámíthatatlanságoddal. Szerelmed vagy gyerekeid tudnak leginkább kimozdítani középpontodból, de ha „összeszedik” magukat akkor szüleid is be tudnak állni a sorba. Ne hagyd magad, különleges látásmódoddal ez megoldható!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Angyali szeretetedből testvéreid, szomszédjaid, családod, szüleid tudnak kimozdítani - ami kár lenne – ne hagyd magad! Az ő türelmetlenségük, harcias kedvük, vitatkozásra való igényük nagyobb a te higgadtságodnál és nyugodtságodnál, amit azonban meg tudsz őrizni sportolással, valami alkotásával, netán egy tanulmányban való elmélyedésben. Angyalaid egy utazást is hozhatnak, kérd őket kedden, a 10 milliószoros és Teliholdas napon!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Talán mindenki téged pécéz ki vitatkozásra provokálva, sikert még sem aratva. Végtelen nagy szeretettel fordulsz a világ felé, képtelen vagy kritikus szemmel ítélkezni, másnak rosszat mondani, tenni. Talán a munkádban érkező sikerek adják ennek az alapját, ahol minden akadályt angyalaid lebontanak, s csak a végtelen hála van a szívedben, mely kedves mosolyodban, diplomatikus beszédedben tükröződik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Harcias kedvedet leginkább barátaid kapják, akikkel nagyon könnyen összefeszülhetsz. Talán ők is provokálnak, s most nem kell hozzá sokat tenniük. Leginkább a pénzügyek miatt keletkezhetnek a feszültségek. A vágyaiddal kapcsolatban legyél óvatos, próbáld a mértéket tartani! Érzelmi hullámzásaid hatására olyan dolgokat is megvehetsz, melyekre egyébként semmi szükséged. Kedden 10 milliószoros nap, Teliholddal, akkor vigyázz a legjobban!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne vedd át főnököd türelmetlenségét, mindent azonnal akarását! Még kettőtök között is létrejöhet egy „háború”, aminek a kimenetele nem biztos, hogy neked kedvez. Szerencsére munkatársaidnak, beosztottaidnak mindezt nem adod tovább, korrigálni tudod a
kilengéseket, bölcs döntéseket tudsz hozni saját felelősségedre. Nagyon jó megérzéseidre hallgass, mélyen bent tudod, hogy „király” vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A keddi Telihold és 10 milliószoros nap egész hetedre hatással van, előző életekből érkező segítségek megerősítik a benned levő szeretetet, a másoknak adni vágyó érzést. Barátaiddal próbálj minden vitát elkerülni, ne legyél meggyőződve, hogy csak egy igazság-, s
az nálad van! Ehhez nagyon sok segítséget kapsz párodtól, aki most bölcsességével kitűnik, azt is hiteted, hogy angyallá vált. Még igaz is lehet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Otthonod szépítése a porondon van, alkotásaid által válik olyan gyönyörűvé, amilyen. Érdemes a héten egy ilyenbe belefognod, hisz nem csak angyalaid vannak melletted, de a keddi Telihold a 10 milliószoros nappal együtt a te kívánságaidat is hozza. Csempéssz titkos kódokat akár munkádba is, mellyel mélységet és nagy erőt tudsz bevinni! Higgadtságod és nyugodtságod mindenhol gyümölcsöző, jó veled dolgozni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Váratlan lehetőség nyílik munkád megmutatására, reklámozására, a média is segítségedre lehet. Használd ki a keddi 10 milliószoros napot, melyet még a Telihold is kísér, fogalmazd meg kívánságaidat - azonban tedd a végére a „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”. Angyalaid fogják a kezed, megvédve főnököd haragjától, türelmetlenségétől. Az ő mondataik benne vannak a tieidbe, csodaszépen beszélsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Fogalmazz meg mindent, amit szeretnél, hisz a keddi 10 milliószoros nap a Teliholddal hatalmas erőt képvisel! Ezzel ki is tudsz lépni abból a ködből, bizonytalanságból, mely nem látja az irányt, ez az első lépés a teremtés felé. A tanulásban keresd a mértéket, próbáld az egyensúlyt megtartani szíved és eszed között, se egyiket, se a másikat ne helyezd
előtérbe! A bőségesen érkező pénz otthonodat szépíti.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Talán megpróbálnak gyerekeid provokálni, olyan helyzeteket teremtve, melyek miatt máskor aggódnál, de most a benned levő hit, szeretet ezekből nem csinál nagyobb ügyet, mint ami - jól is érzed magad. Ez az együttérzés szavaidban is megjelenik, érdemes leírnod gondolataidat, melyeket könnyen lehet, hogy az angyalok diktálnak. Te is angyal vagy most, mellé még gyönyörű szép, komolyságában csábító.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Gyors, lendületes és tettre kész vagy, amin persze senki nem csodálkozik, hisz ezek általában mind jellemzőek rád. Könnyen kerülhetsz szemek kereszttüzébe, akár egy szereplés
alkalmával, avagy még az utcán is, tőled független helyzetbe keveredve. A keddi 10 milliószoros nap, melyet a Telihold felerősít, rád is hatással van, meglehet, türelmetlenségedet sokszorozva meg – legyél éber, tudatos, építs, ne rombolj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Talán a nagy szélsőségesség - mely az utóbbi időben oly jellemző tetteidre, vágyaidra, érzéseidre - csillapodik, amit megerősíthetsz azzal, ha kéred a keddi 10 milliószoros energia és a Telihold bölcsességét. Szebb vagy, mint valaha, higgadt és nyugodt, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy hódolóid nem tágítanak, ezer ajánlattal bombáznak.
Munkatársaid meglehet, próbálnak vitatkozni veled, de ne hagyd magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!