Heti horoszkóp: indulatos hét elé néznek a Rákok - 2018.01.14. - 01.20.

Mi már tudjuk, mit tartogat az előttünk álló borongós januári hét. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk január 14-től január 20-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Bölcsességeddel fordítsd meg a történéseket, melyek kihozhatnak a sodrodból, ha nem vagy elég éber! Leginkább főnököd, vagy munkáddal kapcsolatban találkozhatsz olyan emberekkel, akik hatalmat akarnak rajtad gyakorolni, csak nem tudják, hogy azt nem lehet. Talán te is túl érzékeny vagy most, nyitott szíveddel mindenkinek segítenél, de falba ütközöl. Azonban te is csak akkor szólj bele mások dolgaiba, ha kérnek segítséget!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Annyi nehéz embert sodorhat az utadba most az élet, hogy muszáj lesz megtanulnod őket kizárni, s nem magadra venni mások terheit, mások életét. Szerencsére belül mindent pontosan tudsz, érzel, megértéssel vagy mások, a világ felé, így szinte segítőként vagy jelen mindenhol, megoldva még a legnehezebb problémákat is. Gyors és lendületes vagy, mely a szerelemben is sikert hoz, bármire vágysz, eléred, kedves mosolyod teremtő.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Türelmetlenséged nem segítőd. Csak akadályokat teremtesz vele, melyek még távolabb helyezik vágyott dolgaidat, céljaidat – hova a sietség? Támaszkodj arra a nagy bölcsességre, mely fogni akarja a kezed, ami pontosan tudja, érzi a határait! Még angyalaiddal is beszélgethetsz, akik rájuk figyelve oszlatják az akadályokat. Ne csépeld barátaidat, ne keveredj velük hatalmi harcba, még akkor sem, ha provokálnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Legjobb most elkerülni, oly keményen és szenvedélyesen reagálsz mindenre. Ez még főnöködre is vonatkozik, párodról nem is beszélve! Nagy tudatosságra van szükséged, hogy ki tudj lépni ebből a valamihez nagyon ragaszkodó, erős akaratból, mely másokat is, de leginkább téged terhel - magadnak a legnehezebb elviselni magad. Szerencsére nálad ez sem tart soká, ahogy jön ez a sötét felhő, úgy megy is, s lehetsz a megszokott tündér.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha ma mindenki igyekszik távol tartani magát tőled, ne csodálkozz! Leginkább családodat, munkatársaidat készíted ki, ha hagyod, hogy az ösztönerők eluralkodjanak rajtad, s visszaélsz erőddel, hatalmaddal, senkire nem figyelve. Érzelmi hullámzásaid tesznek szenvedélyessé és nagyon feszültté, valaminek az elengedése most nagyon fontos lenne, hogy ez oldódni tudjon. Mihez ragaszkodsz, amihez már nem kéne?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Rád törhet egy nehéz, aggódással és félelmekkel teli hullám, mellyel leginkább szerelmedet, gyerekeidet bombázod, őket félted, ezért megmondva nekik a tutit. Ezzel csak távolságot teremtesz köztetek, pláne, ha ez még tele van féltékenykedéssel, türelmetlenséggel is! Sportold, mozogd ki magadból ezeket a rossz energiákat, s hallgass régóta együtt élt párodra, aki szeretetével oldani tudja ezeket az erőket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Diplomáciai érzékedet most meg tudod mutatni, van rá lehetőséged. Keményen provokálhatnak akár családod tagjai, akár párod, de még az utca embere is. Ám kimozdíthatatlan vagy a benned levő minden problémát megoldó lendületből, mosolyoddal békét és szeretetet teremtesz, pedig nagyon „sötét felhő” van feletted. Okosan, szépen beszélsz, öröm hallgatni, tisztán, logikusan gondolkozol – minden jó, ha jó a vége!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Munkatársaidnak nagyon észnél és a középpontjukban kell lenni, hogy a benned levő nagy akaratot, szenvedélyességet kordában tudják tartani. Vedd kezedbe sötét energiádat, hisz nagy erőt képviselnek, ne rombolj, hanem építs velük! Akár sportba is fektetheted, azzal kivédve a körülötted ólálkodó betegséget, mely a benned rekedt, elfojtott bosszúságból táplálkozik, ledöntve téged - igaz gondolkozásra is késztetve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Bizonytalanságodat, álmodozásodból fakadó elmaradt dolgok miatti feszültségedet ne szerelmeden, gyerekeiden verd le, inkább tudatosan keresd meg középpontodat, vállalj felelősséget dolgaidért! Te adod mindig másoknak a hitet, ami egy idő óta elmarad, pedig nem kell hozzá más, csak egy kedves mosoly. Hát mosolyogj! Akár még egy szerelmet is bevonzhatsz, avagy meglévő pároddal élhettek meg csodálatos napokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nem úszod meg történések nélkül a hetet, de ha ügyes vagy, akkor nem akadályokkal találkozol, hanem teremtőerőd által épített csodákkal. Ahhoz viszont el kell tudnod engedned valamihez való ragaszkodásod, hiúságod által korbácsolt akaratod, mely szenvedéllyel és érzelmi hullámzásokkal teli. Leginkább családod tagjaival, pároddal feszülhetsz össze, de a csodák is itt történhetnek, meghaladva önmagatokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Valóban kerülj el most minden titkos dolgot, a lebukás veszélye mellett még a hatóság is komoly akadályokat állíthat! A közlekedésben is tarts be minden szabályt, rád leselkednek, téged várnak, csak hogy hibázz! Ha lehet, fogadj beszéd tilalmat, provokációk sokasága próbál kibillenti egyensúlyodból - nem szól szád, nem fáj fejed! Ha van rendeznivalód testvéreiddel, szomszédjaiddal, inkább told későbbi időpontra!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Fizetésemelést vagy jutalmat kaphatsz, ami örömet okoz, bár nagy szükséged van rá, mert a kiadások jócskán megnövekedhetnek. A hatóságnak való befizetések már eléggé megcsappantják bankszámládat, hozzá még azok a szenvedélyből, érzelmi hullámzásból vett dolgok, melyekre semmi szükséged nincs, legfeljebb csak hiúságodat legyezgetik. Egyik végletet a másik követi, amíg nem találod meg középpontodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!