Heti horoszkóp: pénzhez jutnak a Vízöntők - 2018.11.19. - 11.25.

Mit tartogat ez a hűvös novemberi hét a számodra? Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk november 19-től november 25-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Könnyen lehet, hogy most inkább otthonodat szépítenéd, avagy valahova messze elutaznál, mint dolgozni menni - pedig hosszú hét van! Add meg magad, ha nincs mit tenned, bár még egy munkáddal kapcsolatos utazást be tudsz vonzani, csak találd meg teremtőerőd! Angyalaid segítségedre vannak, bár annak az a feltétele, hogy el tudj csendesedni. Sportolj egy nagyot, ahol feszültségeidet elengeded, a többi megy magától!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Beszédes kedvedben vagy, ami nem csoda, hisz hallgatóságod inspirál, biztat. Gyönyörűen mesélsz, fantáziád hatalmas. Mindez megmutatkozhat bármelyik művészettel kapcsolatos ágban, legyen az a meséken, költészeten kívül akár a festészet, zene, vagy bármi. Barátaid is biztatnak, akikkel csodálatos beszélgetések alakulhatnak ki – sajnos most épp hosszú hét van, mely nem segíti a találkozásokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Türelmetlenségedet, végletességedet nem tompítja a bőségesen érkező pénz, melyet akár milliókban is mérhetsz. Talán a pénz hatására lendülsz be, szinte megállíthatatlanul. Szerencsére a munkádban jönnek a sikerek, így kedved van odatenni magad, az energiádat. Nagyon jó megérzésekkel most érdemes céljaidba befektetni – s ha minden igaz, van miből. Minden vásárlásodat az angyalok támogatják.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Földre szállt angyal vagy, még ha nem is tudsz róla. Ösztönösen mindenkiről gondoskodni szeretnél, s ezt nagy szeretettel fogadják is szeretteid, környezeted. Ha egy álomutazás van a háttérben, mely adja ezt a nagy energiát, ne csodálkozz! Az is lehet, hogy valóban találkozol angyalaiddal, s onnét kapsz ilyen nagy erőt a csodák teremtéséhez. Tanulmányaidat, jogi ügyeidet is nagyon segítik, el is tűnnek az akadályok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Tegyél egy papírt ágyad mellé, s próbáld meg felírni álmaidat! Fontos üzenetek érkezhetnek, melyeket kár lenne kihagynod! Előző életekből másoknak adott segítségek is itt vannak, úgyhogy ne csodálkozz, ha mindenhol angyali szeretettel, angyali támogatással találkozol! Türelmetlenségeddel azonban mindent elronthatsz, képes vagy elszaladni a szerencséd mellett – úgyhogy kicsit lassíts, kár lenne elszalasztanod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Annak ellenére, hogy most hosszúhét van, s alig van idő a pihenésre, mégis álmaidat válthatják valóra angyalaid, akik talán párodként vagy barátaidként mutatkoznak meg. Még türelmetlenségedet, túlzásaidat is sikerül nekik megállítaniuk, melyek sok jóra nem vezetnének, csak kritikáidat duzzasztanák fel. Figyelj, hogy a hiúság csapdájába ne ess bele, bár ez egyáltalán nem jellemző rád, de most a sznob világ be akar cserkészni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha valakinek, hát neked jól jön a hosszúhét, mert munkádban olyan segítségek érkeznek, melyeket talán meg sem tudsz magyarázni, de amiket érdemes nyújtani, hogy sokáig tartson. Művészi képességeid megmutatkozhatnak, angyalaid súgnak, mindenhova szépséget és harmóniát hozva. Alkoss, bárhol is vagy, munkádban is meg tudod találni ennek a lehetőségét. Mosolyod varázsa, kedvességed már csak hab a tortán.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A pénzügyek területén óvatosan! Se ne rohanj, se ne gondolkozz túl sokat, ha tenni kell – nem lesz könnyű megtalálni a közepet! Bárhová vágysz utazni, fogalmazd meg, s beszélgess angyalaiddal, még az is lehet, hogy megkapod, ha tudják, mire vágysz! Könnyen lehet egy angyali szeretettel teli szerelem a háttérben, de gyerekeid iránti érzett csodálat is ugyanezt okozza. Tanulásodban, jogi ügyeidben is várhatsz csodákat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Kölcsön, hagyatéki pénz érkezhet meg, melyet talán már nagyon vársz, hisz otthonod szépítése, meghitté tétele, vagy valaminek a felújítása első helyen van. Párodnak is utalhatnak át nagyobb összeget, melynek épp úgy örülsz, hisz az is megoldást jelenthet álmaidhoz. Türelmetlenséged, hiúságodból fakadó túlzások azonban sok galibát okozhatnak - a benned levő feszültségeket próbáld meg kisportolni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Talán még az utcán is angyalokkal találkozol, akiket arról ismersz fel, hogy végtelen szeretettel segítenek akár neked, akár másoknak. Testvéreiddel, szomszédjaiddal most minden problémát meg tudsz beszélni, talán azért, mert oly szépen, oly nagy szeretettel szólsz, hogy arra nem lehet más a válasz, csak a figyelem és az adás. A titkokat, titkos dolgokat még mindig kerüld, nem jó irányba visznek, komoly árat kérhetnek később érte!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Munkád gyümölcse beérik, sok pénz, akár milliók érkezhetnek. Nem csoda, hisz szíved – lelked benne mindenben, na meg nagyon jó megérzéseid, melyekre bölcsen hallgathatsz. Munkaeszközökbe érdemes befektetned, pontosan tudod hol/mit/mennyit érdemes venni - később a mostani beruházás megtérül, s most van miből. Az utakon figyelj, ne ott sminkelj, ne telefonálgass, váratlan fordulatok érkezhetnek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nagyon rosszkor van itt a hosszúhét, most, amikor minden porcikáddal szerelmedre, gyerekeidre szeretnél figyelni. Sebaj, ha tudatos vagy! A velük való találkozásokból mégis a legtöbbet hozod ki koncentrált szereteteddel, ami talán emiatt még izgalmas és különleges is. Ne csodálkozz, ha főnököd nagyon feszit, add meg magad! Ne hergeld, ne ess túlzásokba, ne vigyenek el a hiúságodból fakadó kritikák, hisz minden olyan, mint a bumeráng, visszajön!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!