Heti horoszkóp: boldogsággal teli hetük lesz a Szüzeknek - 2018.10.22. - 10.28.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk október 22-től október 28-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ragyogsz, napsugár vagy. Szavaid tele vannak érzelmekkel, mély gondolatokkal, ugyanakkor határozott, utat mutató bölcsességekkel. Persze, hogy mindenkire hatsz, mennek utánad, hisznek benned. Igazi jó vezető vagy, aki se nem rohan, se nem kételkedik magában. Nagyon jó meglátásaid, ötleteid, ugyanakkor bölcs higgadtságod példát mutató. Mindezek a pénzügyek intézésében is láthatóvá válnak, érkezik is bőségesen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Megbabonázod a világot. Megmutatod nagyon jó pénzügyi képességedet. Tárgyalásaid során igazi vezetőként, másokra odafigyelve hozod ki mindenből a legjobbat, a legtöbbet. Mindezt úgy, hogy nem csak neked jó, de partnereidnek is, igazi bölcs „királyként” tudsz jelen lenni. Váratlan pénzügyi fordulatokra számíthatsz, tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, különleges meglátásokkal. Magadra is jókedvvel költesz – megérdemled.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Talán régen érezted magad ennyire békésnek, nyugodtnak, ennyi hittel és szeretettel telinek. Tökéletes a harmónia benned, körülötted, ami persze, hogy neked köszönhető, hisz a te életedben te teremtesz mindent. Gondoskodó szeretetedben fürdik talán az egész világ, de párod is, akinek így hálálod meg, hogy bölcs, s elfogadó veled. Nagyon jó beszélgetések, filozofálgatások várnak rátok, a munkádban is érkeznek a sikerek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Titkok, titkos tanítások bölcsességei, de akár egy titkos szerelem is meglephet, melyek a maga izgalmaival együtt csodálatos békét és szeretetet hoznak a szívedbe. Teljes a harmónia benned. A tudatalattid épp azt akarja, mint a tudatos éned, ragyogsz, mint egy napsugár! Szépséged, divatos ruháid, ékszereid már csak azok a pluszok, melyek nem is szükségesek, és akkor még kedves mosolyodról nem esett szó.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Gyönyörű vagy! Békét, szeretetet, szerelmet sugárzó - képtelenség melletted úgy elmenni, hogy ne figyeljenek fel rád. Ha akarod, ha nem/ tudatosan vagy tudattalanul, de flörtölsz a másik nemmel - de hát nincs is az a mennyiségű pozitív visszajelzés, csodálat, mely ne férne el tarsolyodban, szívedben! Ez a szeretettel teli energia munkádban is hozza a váratlan és különleges fordulatokat, melyek előrelépést jelentenek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon jól vagy, melyet nem tudsz letagadni sem. Tele hittel, reménnyel, szeretettel. Csodálatosan szépen fejezed ki magad, öröm hallgatni. A benned levő segítőkészség még inkább felerősödik, melyek mondataidban realizálódnak. Biztatásoddal, hiteddel mindenkinek erőt adsz. Munkádba szíved – lelked beleteszed, meg is van az eredménye. Tárgyalásaid csodálatosan sikerülnek, emberiek, előrevivőek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Hatalmas hittel és szeretettel segítesz mindenkinek. Nem csak gondoskodó odafigyelésedre van szüksége a világnak, de gyakorlatiasságodra, bölcsességedre is. Higgadt és nyugodt vagy, vezetőenergiáid meg tudnak mutatkozni. Pénz bőségesen érkezik, munkádat az angyalok segítik. Ha a konyhában most szívesebben vagy, mint máskor, ne csodálkozz, fantasztikus finomságok kerülnek ki kezed közül!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Fantasztikus jó megérzéseid jönnek, melyekhez teremts egy kis csendet, hogy meg tudd hallani őket! Nem könnyű, hisz tele vagy életenergiával, tetterővel, vágysz rá, hogy a középpontban legyél, megmutathasd nagyságodat. Akárhol kell ügyeket intézni, mindenhol nyílnak az ajtók, mintha egy segítő kéz melletted lenne, s az akadályokat elvenné előled. A konyhában, a szerelemben is kibontakozol – de bárhol, csodálatos vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg tárgyalásra, találkozásokra, jövés-menésre számíts, melyek jól esnek, hisz most nagyon beszédes kedvedben vagy. Nagyon jó megérzéseid segítenek a pénzteremtésben. Érdemes találnod időt a csendes befeléfordulásra is, hogy meghalld angyalaid hangját! Pároddal teljes összhangban vagy, ne csodálkozz, ha meglepetéssel, finomságokkal vár otthon, amibe szívét – lelkét beleteszi - értékeld!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Tele vagy ötlettel, lendülettel, vágyakkal, nagy érzésekkel, szerelemmel – nem is lehetnél jobban! Minden kívánságod teljesül, bár teszel is értük, legyenek ezek munkáddal, céljaiddal kapcsolatosak, avagy párodat, szerelmedet, gyerekeidet érintőek. Nagyon szépen beszélsz, szinte mesélsz, melyet csemetéid nagy élvezettel hallgatnak - nem is hagynak békén, egyfolytában noszogatnak, biztatnak, hogy folytasd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Munkádban érkezik egy váratlan, nagy segítség. Ez persze nem magától jön, sok energiád van benne, mely most érik be, hozva a maga gyümölcsét, minden problémát megszüntetve. Érzékenységed, együttérzésed karonfogva sétál gyakorlatiasságoddal, amihez nagyon jó megérzéseid is hozzájönnek. Az életörömöket hirdeted, amit a konyhában készített finomságok is mutatnak, szerelmed, gyerekeid nagy örömére, boldogságára.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nagyon jól érzed magad. Főleg, ha otthon lehetsz, amit beragyogsz. Akár azzal, hogy vele foglalkozol, szépíted, csinosítod, akár úgy, hogy munkádat ott végzed, amibe szíved – lelked beleteszed. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, melyek tele vannak újításokkal, ugyanakkor a hagyományos gondolkozás is átsugárzik mindenen, szavaidon, cselekedeteiden. Barátaiddal nagyon jó lenned, találkozz velük!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!