Heti horoszkóp: az Ikrek magukba fordulnak - 2018.09.24 - 09.30.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk szeptember 24-től szeptember 30-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Legyél éber, figyelj még az utcán is! Olyan információkkal találkozhatsz – meglehet, egy plakáton, egy meghallott mondatban - melyek fontosak lehetnek neked. Angyalaid próbálnak súgni, csak más formában nem tudnak. Ha rohansz, ha türelmetlen vagy, akkor elmész e titkos, segítő dolgok mellett, s küzdhetsz azokkal az akadályokkal, melyeket nagy rohanásoddal, nem odafigyeléseddel teremtesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Munkád során nagyon sok tárgyalásra, találkozásra számíthatsz. Élvezed őket, pláne most, amikor nem férsz a bőrödbe, olyan vagy, mint egy megállni képtelen kiscsikó. Sikereid pénzben is megjelennek, de mégse rohanj vásárolni - most olyanra is rábeszélhetnek, melyekre egyáltalán nincs szükséged! Szeretetedben barátaid fürdenek, ne csodálkozz, ha sokan bejelentkeznek, hogy találkozni szeretnének veled!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Talán te sem tudod, hogy sírdogáljál - e, mindenkit kizárva életedből, vagy szívedet megnyitva, érzelmekkel teli inkább a konyhában alkoss. Ha nem tudsz kilépni csalódottságodból, szomorúságodból, egy csöpögős filmmel gyorsítsd fel, ha elfogynak a könnyeid, már lesz kedved mindenhez! Fontos időszakod van, nagy átalakuláson mész keresztül, ahol az elengedés szónak nagy jelentősége van – ne ragaszkodj semmihez!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Túlságosan is érzelmes hangulatodban ne csodálkozz, ha most nagyon tudsz fájni, sírni, valami nagy csalódáshoz ragaszkodsz, s el sem tudod képzelni, hogyan lépsz rajta tovább! Szerencsére nem sokáig tartanak nálad ezek a sötét érzelmek, ahogy jönnek, úgy mennek is. Szerelmed, gyerekeid oly boldogságot adnak, mellyel bármelyik pillanatban ki tudsz lépni, még a főnököddel való feszültség sem tud rád telepedni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az itt levő félelmek, melyek hozzák az önbizalomhiányt - ne ijesszenek meg! Fontos rendrakás kellős közepén vagy, lépésről lépésre tegyél mindent a helyére! Leginkább azokat az illúziókat, melyeket vágyaid gerjesztenek, a barátaidban való csalódást, melynek gyökere elvárásaid. Diplomáciai érzéked felerősödik, bárkivel bármit meg tudsz beszélni – ha hajlandó vagy beengedni életedbe, s nem zárod be az ajtódat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Főnököddel, üzleti partnereiddel teljes a harmónia, érkeznek is a sikerek, jön a pénz. Ha van benned bizonytalanság céljaid, munkád felé, ezek megnyugtatnak, a visszajelzések oldják aggályaidat. Igaz, kiadások is vannak, melyeket előszeretettel hozhatnak a hatóság emberei, de teremtőképességed oly nagy, nincs semmi aggódásra okod! Gyerekeidet szabadítsd fel erős akaratod alól, engedd őket szabadon, bízz bennük!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Álmaidban egy utazás van, melyre van esély, ha nem mindenáron akarod, nem görcsölsz rá. Beszéld meg angyalaiddal, akik itt vannak, s nincs olyan vágyad, amit ne teljesítenének! Ott vannak tanulmányaidban, jogi ügyeiddel-, utazásoddal, külföldiekkel-, hiteddel kapcsolatban is. Végtelen szereteted mindenkiben oldja a feszültségeket, szinte gyógyítasz azzal, hogy vagy. Pénz bőségesen érkezik, még milliók is lehetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Érdemes elcsendesedned, szenthelyedre elmenned. Olyan információk, megérzések érkeznek, melyek segítségedre vannak, hogy dolgaidat rendezd. Próbálj kilépni az egyfolytában zizegő, talán félelmeket hozó gondolatokból, hagyd, hogy szíved is szóhoz jusson, ami nyugalmat és békességet hoz benned! Angyalaid itt vannak, bármit kérsz, hozzák neked - szerelmeddel, gyerekeiddel való kapcsolatodat nagyon segítik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nagyon mélyre mész le a lélek rejtelmeibe, valamit keresve, kutatva. Talán párod vagy az egész világ felé érzett csalódottságod az oka, valami feldolgozhatatlan dolog. Ha nincsenek elvárásaid, akkor nem fáj semmi. Érdemes illúzióidat minél hamarabb kipukkasztani – te sem vagy hibátlan! Barátaiddal átbeszélve gondolataidat megnyugszol, ők más látószögből képesek dolgokra rámutatni, akár munkádat is érintve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha munkádban valami nem stimmel, ha elbizonytalanodsz, a kollegákban csalódsz, s ez a figyelmedet is elveszi – ülj le, gondold végig a dolgokat, a racionális, józanész mindent helyre tud tenni! Főnöködhöz is fordulhatsz kérdéseiddel, aki most nagyon türelmesen segítségedre van. Egymást inspirálva még jobb megoldásokat találhattok, mint eddig, s aggodalmaid is oszlani tudnak. Ám ne akard a hatalmat átvenni – csak okosan!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten minél többet figyelj szerelmedre, gyerekeidre! Szervezz velük kirándulást, utazást, ahol a kialakuló nagy beszélgetések oldani tudnak minden benned levő feszültséget, bizonytalanságot, a nagy kérdőjeleket. Ha kérdezel, fogadd el a válaszukat, s ne akard mindenáron megmondani, hogy nekik mi a jó! Főnöködnek nem kell megfelelned, bízz tudásodban, zseniális ötleteidben! Ha lehet, azért most kerüld el!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Érzékeny, netán hisztibe is átmenni tudó hangulataidat családod, szüleid kapják. Figyelj, hogy ne terheld őket jobban, mint amit elbírnak, hisz egy ponton túl már nem tudják tolerálni, akár össze is feszülhettek. Nagyon jó megérzéseid még mindig itt vannak, a tanulás is nagyon jól megy. A szerelem? Itt van, ha arra vágysz, hisz hirdeted az élet örömeit - tudatosan vagy tudattalanul, de mindenkinek felkelted a figyelmét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!