Heti horoszkóp: a Vízöntők vigyázzanak a pénzzel - 2018.09.10.-09.16.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk szeptember 10-től szeptember 16-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne csodálkozz, ha komolyabb leckék érkeznek, ha továbbra is türelmetlen és akaratos vagy! Még inkább felerősödhet benned a szabadságvágy valami újat keresve - nem találva a helyed - változásra van szükséged. Kezdj el selejtezni, de csak okosan, bölcsen! Nem kell mindent kidobnod nagy lendülettel, lehet, hogy elég csak „letörölgetned”! Előtte mindenképp sportolj egy nagyot, hisz utána már a törölgetés is menni fog!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Józan eszedre, bölcs gondolataidra számíthatsz ezen a nehéznek ígérkező héten. A váratlan akadályok, a nehéz, lehúzó gondolatok mellett kedves emberekkel is találkozhatsz, akiket meglehet, észre sem veszel, annyira rohansz, annyira el vagy foglalva aggódásaiddal. Legyél a Jelenben, mely minden gondot és problémát meg tud oldani! A konyhában is magadra találhatsz, hisz amíg alkotsz, minden a helyén van, legfőképpen Te.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Érzelmi hullámzásoddal muszáj kezdened valamit, mert ha kitérsz a feladat elöl, könnyen összeütközésbe kerülhetsz nem csak a családoddal, de még az utca emberével is. Hiúságod nem jó tanácsadó! Ne kövesd a sznob világ allűrjeit, hisz te nem vagy olyan, sokkal egyszerűbb, őszintébb, gyermekibb vagy, semmint csak a csillogás határozza meg életedet! Munkádban merülj el, ami mindben bajból kihúz, hisz ott jönnek a sikerek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Könnyen vitába keveredhetsz mindenkivel. Főleg munkatársaiddal, melyek nem visznek sehova, csak elrontják a hangulatot, vége a jókedvnek. Hiúságod is állhat a háttérben. Sértettséged, ami kritikákban, ítélkezésekben törhet elő - ha mások rosszabbak nálad, akkor te jobbnak érzed magad. Ha torkod jelez, vedd komolyan, s hogy ne legyél beteg, csak annyit mondj, amennyire szükség van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Hisztis hangulatodat leginkább szerelmed, gyerekeid kapják, de jut belőle mindenkinek, aki az utadba mer kerülni. A pénzügyi dolgok feszélyezhetnek, ami nem csoda, hisz érzelmeid alapján döntesz akár nagyobb vásárlásokat illetően is - mintha a józanság és bölcsesség most messze elkerülne. Ezt még tetézi kritikus hangulatod, mely magad ellen is fordulhat, ha éppen úgy fúj a szél – sportolj! Az biztosan segíteni fog!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne csodálkozz, ha családod apraja/ nagyja próbál elkerülni! Senkinek nem hiányoznak a kritikus megjegyzések, kérdőre vonások, amik mögött tulajdonképpen a benned levő feszültség mutatkozik meg. Nincs összhang a jobb meg a bal oldalad, a tudatos és tudattalan éned között. Sportolj egy nagyot, avagy menj el szenthelyedre, ahol hitedet megtalálva, a kettőt egyesíteni tudod! Csak kérned kell a fentiektől, rögtön jön segítség.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Kedves mosolyod, diplomatikus mondataid valahol nagyon elbújnak, így oldani sem tudod mások rossz kedvét, haragját. Könnyen lehet, hogy türelmetlenségeddel még te is ráteszel egy lapáttal nekik - olaj a tűzre - így senki nem érzi jól magát. Szerencsére otthonod, családod fel tud tölteni, legyél velük minél többet! Elmondva nekik problémáidat talán még megoldást is javasolnak, s már mehetnek is el a sötét felhők, süthet a nap.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Te mented meg a héten a világot, ha a pénzügyi vonalon érkező nehézségeken át tudsz lépni, ha nem akarsz senkinek sem megfelelni. Kedves szavaid tele vannak tetterővel, tudással, bölcsességgel, olyanok, mint a napsugár. Viszik mindenhova a meleget, amire nagy szükség van, hisz mindenki tele van gondokkal, problémákkal, feszültségekkel. Papírra is érdemes lenne vetni érzéseidet, hitedet, juttasd el sok helyre!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne feszülj össze főnököddel, tárgyalópartnereiddel, ne dőlj be azoknak a szavaknak, melyek kritikákba mennek át, s mellyel föléd akarnak kerekedni! Áraszd a benned levő bölcsességgel és hittel teli erőt, mely már – már gyógyító energia! Ha lehiggadnak körülötted a kedélyek, akkor lehet folytatni a beszélgetést, tárgyalást, lehet előre lépni. Előző életekből érkező segítségeket fogadd szeretettel, mely pénzben is megmutatkozhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Csak akkor ülj le tanulni, ha valami nagyon érdekel, különben elmegy az időd, rossz érzést hoz, dolgavégezetlennek érzed magad. Annál inkább folytasd ötleteléseidet, hisz érkeznek a különleges fordulatokkal teli megoldások bármilyen problémára! A józanész vezessen, ne keverd bele az ezotéria butaságait dolgaidba! Ez nem jelenti azt, hogy annak nincs igazsága, de csak ott, ahol nem keltenek benned félelmeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Leplezd le sznob álmaidat, melyek nem kevés pénzbe kerülhetnek, s melyeket persze, hogy később megbánsz! Türelmetlenségedet sportold ki magadból, ezzel védve barátaidat is, akik nem számítanak hangulatingadozásodból fakadó pofonjaidra! Senkinek sem hiányzik az összefeszülés, az értelmetlen viták, a kritikák. Nagyon jó megérzéseid itt vannak, főleg, ha el tudsz valahol csendesedni - legalkalmasabb erre szenthelyed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nagyon tudatosan beszélgess/ tárgyalj főnököddel, akit meglehet, hogy most az érzelmei úgy elkapnak, hogy már nem bírja saját ingadozásaiból fakadó terheit, s arra teszi rá, akire lehet. Te erre mindig alkalmas vagy, hisz viszed a hátadon talán az egész világnak a batyuját, de most mégis védd meg magad bölcsességeddel – egyik füleden be, másikon ki! Így ő megkönnyebbül, te - mint gyógyító, segítő mégis jól alszol éjszaka.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!