Heti horoszkóp: a Rákok mindenkit megajándékoznak mosolyukkal - 2018.08.20-08.26.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk augusztus 20-tól augusztus 26-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Angyalaid, de lehet, hogy egy álmod, olyan titkokra mutatnak rá, melyek sok kérdésedre választ adnak. Elsősorban családoddal, tanulmányaiddal, jogi ügyekkel, utazással, de akár előző életek történéseivel kapcsolatosan. Ha szeretnéd ezeket megtudni, annak feltétele, hogy kicsit csendesedj. Ne rohanj, hisz akkor nem tudnak utolérni, s elmarad az információ, a tapasztalás! Pároddal, főnököddel csak okosan, ott vészhelyzet van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Barátaid mentenek meg minden nehéz helyzetből, amiket persze te teremtesz iszonyatos nagy és erős akaratoddal, mely most sehogy sem tud valamit elengedni. Pedig célszerű lenni kicsit lazábban fognod a gyeplőt, ha görcsösen ragaszkodsz elképzelésedhez, még meg is betegedhetsz, ágynak is dőlhetsz! Bármit, ha nem erővel kérsz, megkapod - beszélgess angyalaiddal, készenlétben állnak, csak szólj hozzájuk!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Főnököd egy angyal. Az is lehet, hogy úgy válik angyallá, hogy nincs itthon, nyaral valahol egy tengerparton, de ez a benned levő érzésen semmit nem változtat. Céljaidat nagyon segítik, akár álmodban is érkezhetnek megoldások, csodálatos meglátások. Nyugodtan hallgathatsz nagyon jó megérzéseidre, mely tudja, hogy mikor, mit, hogyan! A túlzásokat próbáld kerülni, főleg a kommunikációban, a sportban!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Hittel, szeretettel, elfogadással teli vagy, aki mindenhova mosolyt visz áradásával. Szinte gyógyítasz, akkor is, ha meg sem szólalsz. Könnyen lehet, hogy egy vízpart, tengerpart, netán egy művészi alkotás hozza számodra ezt a békességes érzést. Az angyalaiddal is tudsz találkozni, hisz ők ezt a nyugalmat képviselik. A családodban, otthonodban dúló viharoknak ne engedd, hogy hassanak rád, legyél te az erősebb!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha sikerül kilépned a túlzásokból, a sznob világnak való megfelelési kényszeredből - melyek mögött hiúságod áll - a világ legjobb vezetője vagy. Olyan, aki tele van ötlettel, lendülettel, mégis tudja, érzi a határait. Odafigyel másokra, hisz középpontjában van. Nagyon jó megérzéseidre hallgass, hisz angyalaiddal kommunikálni tudsz! Tedd fel nekik kérdéseidet, ha valami feszit - bölcsnek kell lenned, egy király nem engedheti el magát!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Csodálatos emberekkel találkozhatsz úton, útfélen, talán el sem hiszed, hogy ennyi angyal van az utcán. Pedig lehetséges, hisz te is most ilyen csodálatos vagy, csak állíts meg a túlzásokat hozó energiákat! Úgy, akkor tudsz ragyogni, mint egy napsugár, ötletekkel és gyakorlatiassággal teli. Eszedben sincs most a háttérben meghúzódni, ami pedig annyira jellemző rád. A pénzügyekben ne dönts azonnal, ott érkezhetnek feladatok!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szerencsére munkádra nem hat ki az a nagyon erős és szenvedélyes, engedni képtelen akarat, mely most jellemez, s ami nem csak a te életedet, de a környezted hangulatát is megpecsételheti. Talán szüleid, családod, otthonod problémáit veszed túlságosan a hátadra, az nehéz, azt szeretnéd már ledobni. Tedd mindezt szépen, rájuk is vigyázva, a saját határaidat megvédve, mindenféle sérülésokozás nélkül!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne csodálkozz, ha nagyon szerelmes vagy, amit angyalaid hoznak, persze a te vágyadra válaszolva! Lehet ez az érzés gyerekeid felé is, akikkel nem tudsz betelni, csak nézed őket, látod bennük azt a csodát, mely értelmet ad az életnek. Az utakon tartsd be a szabályokat, könnyen megállíthatnak a hatóság emberei, nem hiányzik a pénzbüntetés, de a nehézségek sem, melyeket teremthetsz nem odafigyeléseddel!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tele vagy ötlettel otthonoddal kapcsolatban, ahol nem maradhatnak el a művészetekkel kapcsolatos energiák sem. Könnyen lehet, hogy te alkotsz, hisz angyalaid fogják a kezed. Teljesen egyedien be tudod csempészni mindennapi életedbe azokat a szimbólumokat, melyekben hiszel, s melyek hitet adnak neked. Ha bármire nagyon vágysz, mielőtt megvennéd, aludj rá pár napot, ezzel védve ki a szenvedélyből való vásárlást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Írj! Minden gondolatodat írd le, hisz most nem csak írsz, de mesélsz is. Gyógyítasz szavaiddal, történeteiddel, csodák születnek ajkadon. Ne lepődj meg, ha a gyerekek, de a felnőttek is körülötted vannak, s biztatnak a beszédre - nem véletlenül. Főnököd meglehet nem így tesz, vele könnyen összefeszülhetsz, bár most oly szépen tudod felvázolni a te oldaladat, a te érveidet, hogy talán el is fogadja, meg tudtok egyezni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Milliók üthetik markod, úgyhogy ne gondolkozz, hogy betérj –e egy lottózóba, ahol egy szelvényt mindenképpen adj fel! De csak egyet, amire nagyon tudatosan figyelj, hisz egyik végletből a másikba tudsz esni, s azt gondolva, hogy egy kevés, az összes pénzed elszórhatod hitetlenségedben. Ha angyalaid hozni akarják a nagy pénzt, hidd el, egy is elég hozzá! A lottó számait meg is álmodhatod, de belül biztosan érezni fogod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Angyal vagy. Igaz, a tengerparton ülve, a sellőkkel beszélve könnyebb, mint munkahelyeden, ahol még problémák is jöhetnek. Akárhogy is van, mégsem tudsz kilépni abból a nagy szeretetből, mely most jellemez, mely mindenkinek adna, segítene, s így neked is mindenki ad és segít. Barátaid miatt ne aggódj, higgy bennük! Ha van problémájuk, meg fogják oldani, pláne, ha még te is biztatod őket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!