Heti horoszkóp: a Halak kisugárzása verhetetlen - 2018.08.06-08.12.

Fantasztikus hét elé nézünk. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk augusztus 6-tól augusztus12-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Munkádat, utazásodat, nagyon jó megérzéseidet az angyalok segítik. Abban is talán tudnak, hogy tudj elcsendesedni, ne tombolj, ne szaladj, képes legyél kicsit befelé fordulni. Hogy főnököd okozza –e a benned levő feszültségeket, vagy munkádban érzed, hogy már váltani kéne, de nem tudod hogyan, hova - végül is mindegy! A lényeg az, hogy megoldásban gondolkozz, amihez először sportold ki magadból a belső viharokat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Előző életből érkező nehézségek ellen nem tudsz mit tenni. Nagy alázattal és elfogadással a megoldásban való gondolkozás viszont segít. A türelmetlenségeden viszont képes vagy változtatni, ami nem biztos, hogy látványosan jelenik meg, belső vibrálásban is megmutatkozhat. Ha a félelmek és az önbizalomhiány egy lapáttal erre még rátesznek, ülj be egy cukrászdába, kényeztesd magad, meglátod, új lendületet kapsz tőle!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Rengeteg intéznivalódat az angyalok segítik. Ha figyelsz, ha próbálsz nem végletekbe esni - nem rohanni, de amikor kell indulni - talán észre sem veszed, hogy mennyi mindent cipelsz a hátadon, hisz minden gurul a maga rendjén előre. A munkádban érkező segítségek, támogatások, főnököd angyali hozzáállása dolgaidhoz nagy lendületet adnak, aminek a hozadékaként érkeznek is a sikerek, jönnek az elismerések.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Mondataidat le kéne írni, sok emberhez eljuttatni, oly nagy tudás, bölcsesség és szeretet rejlik bennük. Szinte mesélsz, amit gyerekeid nagyon élveznek, s jelzik elismerésüket kérdéseikkel, noszogatásaikkal, biztatva, hogy ne hagyd abba, mesélj még! Ha a pénzügyek területén nem ilyen fényes minden, ne csodálkozz! Találd meg a határokat, kivédve vele az ijedtséget, hogy valamire már nem jut a túlköltekezés miatt! Tartsd a mértéket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Megnyugtató a pénz bőséges érkezése, ami szükséges is előkelő életviteledhez, netán a sznob világ igényeinek kielégítéséhez. Ha nem akarsz fölösleges kiadásokba bonyolódni, csak azért, hogy megfelelj a magasabbnak vélt köröknek, akkor lásd meg hiúságodat, s ne hagyd magad befolyásolni! Otthonod szépítése előtérben van még mindig, akár te is alkothatsz, mely mindenképpen jót tesz szívednek, lelkednek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne vitatkozz a pénzen szerelmeddel, gyerekeiddel, emelkedj felül mindenen! Ám tartsd a határaidat, melyeket húzz meg biztonságod érdekében! Oly szépen fejezed ki magad, hogy nincs olyan dolog, amit el ne tudnál érni. Igényli is párod, környezeted, hogy oszd meg velük gondolataidat, bölcsességedet. Meséid zenélnek, gyógyítasz velük. Közben a konyhában is szívesen alkotsz, ezzel megpecsételve angyali szerepedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha megálmodod, hogyan lehet pénzt teremteni, ne csodálkozz, mely lehet akár a lottó nyerőszáma is - érdemes megjátszanod! Családoddal ne legyél túl szigorú, de magadhoz sem! Nem jellemző rád a kockásság - mosolyogj, ahogy szoktál, oldva mindenkiben a feszültségeket, félelmeket! Párodért ne aggódj, hisz azzal egy zsákot teszel a hátára, de munkád miatt se legyenek nehéz gondolataid! Hidd el, jön segítség, nem is kevés!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Teljesen el vagy varázsolva. Ezt teheti egy szerelem, egy baba érkezése, netán egy olyan művészi munka, ahol az alkotás közben szinte kicserélnek. Angyalaid fogják a kezed, végtelen szeretetet hozva szívedbe. Ne csodálkozz, ha nagyon boldognak érzed magad, hisz téged is tölt a másokkal való együttérzés, másoknak való segítés! Főnöködnek meglehet, ezt nem tudod adni, ő felül tudja írni ezeket a csodákat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne aggódj, ha nem tudsz mindent megvenni, amit kívánsz, amire vágysz, előbb vagy utóbb hozzák angyalaid, csak türelmet kell tanulnod. Szüleidtől, családod tagjaitól oly sok biztatást és szeretetet kapsz, mely szárnyakat ad. Ha kicsit messzebbről nézed dolgaidat, látod, hogy most valahogy minden frappánsan megy, nyílnak a kapuk, oszlanak az akadályok. Angyalaid vannak a háttérben, talán te is angyallá válsz szeretetüktől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha épp nyaralsz barátaiddal, szeretteiddel, családoddal, nincs olyan nehézség vagy akadály, amit ne tudnál átugrani - észrevétlenül érkeznek a megoldások angyalaid által. Ötleteidet valóra tudod váltani, s most jócskán van belőlük, meg is lepve a nagyvilágot, hisz inkább a konzervatív gondolkodásmód, a visszahúzódás jellemző rád e nagy nyitottság helyett. Főnöködnek nem kell mindenáron megfelelni, állj ki magadért!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A milliók érkezéséhez nagyban hozzájárul az, ha el tudsz csendesedni. Szakíts időt szenthelyeden egy kicsit megpihenni, ráérezni a megoldásokra, netán a lottó nyerőszámaira. A családodban kialakuló konfliktusokba nem kell mindenáron beállnod, csak abban nyilatkozz, ami rád tartozik! Bölcsességed veled van, higgadtságod hatással van a körülötted levőkre, így el is tudjátok kerülni a felesleges vitákat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Mosolyod, sugárzásod, hited verhetetlen, mint egy kis angyali megmentő jelensz meg mindenhol, jókedvet, szeretetet, segítséget hozva környezetednek. Ez még akkor is így van, ha épp nem egy csodálatos nyaralás kellős közepén vagy, netán egy tenger hullámzása mellett - ami persze szíved vágya, s egyáltalán nem elérhetetlen. Pároddal a teljes harmónia a jellemző, de akár épp saját esküvődön is lehetsz, ha még szabad vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!