Kínai asztrológia: Erre számíthatunk augusztusban, a Fém-Majom hónapjában

Gatyát felkötni, augusztus 7-én indul a harcias Majom hava! Milyen kihívással találkozhatunk majd? Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Az ősz már a Fém elem jegyében telik

Habár nálunk még tart a nyár, a kínai naptár szerint már az őszbe lépünk. Az életünket átható és mozgató energiák minősége gyökeresen megváltozik. A nyarat meghatározó Tűz elem a háttérbe húzódik, és helyébe a Fém hideg, száraz, összehúzó energiája érkezik, és velünk lesz 3 hónapon keresztül – amíg az ősz tart. Mit hoz mindez pontosabban?

A Fém elemnek köszönhetően nem leszünk olyan forró fejűek, mint nyáron, a Tűz évszakában. A lelkesedés és a szenvedély helyét átveszi a céltudatos tervezés és végrehajtás. Augusztusban mindez rendkívül erőteljesen és határozottan történik majd, olykor senkit, semmit nem kímélve.

A Majom zodiákus – a benne rejlő Jang-Fém révén – a Harcos archetípust szimbolizálja. Az idei augusztus különlegessége, hogy mind a Mennyei, mind a Földi Áramlások szintjén erős Jang-Fém hatás érkezik, ez mozgat majd bennünket egész egy hónapon keresztül. A Fém elem amúgy is rendkívüli erejét tovább fokozza majd az őt támogató forrás eleme, a Föld sokszoros jelenléte, így minden más minőséget felülír. Remélhetőleg mindenki kellőképpen feltöltődött a pihe-puha energetikájú Kecske-havi wellness idején, és most bevetésre készen áll: mind a kard, mind a vért a sarokba van már készítve! Ébresztő, sorakozó!

Mit hoz mindez hétköznapi életünkben? Olvass tovább a következő oldalon!

Oldalak

Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.