Heti horoszkóp 2013.01.21 - 27.

A csillagok negatív hatással lehetnek több jegy szerelmi életére is, így az sem kizárt, hogy több zodiákus kapcsolata felbomlik. A Kosok, a Rákok és a Szüzek váratlan fordulatra számíthatnak magánéletükben, ám a Halak és a Skorpiók számára egy kifejezetten harmonikus időszak köszönt be.

Bak:
XII. 22 – I. 19

Lassan kezdesz belerázódni az új élethelyzetbe, amelybe nemrég kerültél – végül is ez az, amire vágytál, és ez az, ami igazán neked való. Persze olykor akadnak kommunikációs problémáid ebben a hónapban: a szomszédoddal nincs meg a teljes összhang és a rokonságban is van olyan, akivel nehezen jössz ki. De egyébként minden tökéletes, elégedett lehetsz!
Híres Bak: Kevin Costner

Vízöntő:
I. 20 – II. 18

Ezen a héten a csillagok állásának köszönhetően különösen vonzó lehetsz, mindenki imád és irigyel. Az ízlésed kitűnő, ha most indulsz shopping körútra, akkor minőségi, sőt akár dizájner darabokat is megcsíphetsz potom áron. A munkahelyeden sajnos nem alakul minden a legjobban, ám a sors gondoskodik róla, hogy amit elveszítesz, azt ne kelljen sokáig nélkülöznöd, mert új lehetőséget teremt.
Híres Vízöntő: James Dean

Halak:
II. 19 – III. 20

Már régóta vágysz egy olyan személyre az életedben, akihez bármikor fordulhatsz a problémáiddal, mert ő mindig szívesen meghallgat, remek tanácsokat ad, sőt még a felvidításoddal is megpróbálkozik, ám ami a legnagyobb erénye, hogy a szürke hétköznapokon is törődik veled. A bolygók mostani együttállásának hála végre megismerheted ezt az embert.
Híres Halak: Daniel Craig

Kos:
III. 21 – IV. 19

Párkapcsolatodban tovább szakad a cérna a pénz miatt vagy azért, mert már nem szeretitek egymást igazán. Valószínűleg szakítás lesz a vége, de észnél kell lenned, hogy ne fosszanak ki anyagilag és érzelmileg sem. Legjobb, ha a barátaid segítségét kéred, hisz az életed most teljesen megváltozik és ehhez bizony támogatásra van szükséged.
Híres Kos: Sarah Michelle Gellar

Bika:
IV. 20 – V. 20

Óriási mázlista leszel ezen a héten, ugyanis a munkahelyeden fantasztikus teljesítményt nyújtasz, amit bőkezűen megjutalmaz a felettesed. Egy régóta dédelgetett álmod is valóra válhat mostanában, például lehetőséged nyílhat rá, hogy találkozz egy olyan személlyel, akit régóta csodálsz, szinte rajongasz érte.
Híres Bika: Penélope Cruz

Ikrek:
V. 21 – VI. 21

Most tényleg úgy érezheted, hogy megtaláltad a nagy Őt. Valószínűleg egy harmadik fél, aki lehet külső szemlélő, közeli barát vagy egy ex, nem lesz túlságosan elragadtatva ettől a szerelemtől, ugyanis fáj neki, hogy a boldogság nem az ő ajtaján kopogtatott be.
Híres Ikrek: Angelina Jolie

Oldalak

Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.
Fashion&Beauty
Egyre népszerűbb a vegán bőr, de tudod pontosan, hogy miből is áll össze ez az anyag?