Rejtett részletek a Harry Potter-filmekben, amikről még nem tudtunk

Egyik-másik valóban megdöbbentő.

1. Dolores Umbridge ruhái

Dolores Umbridge a Harry Potter és a Főnix Rendje című filmben tűnt fel legelőször, és bár történet elején ártalmatlannak látszott, szép lassan kiderült, hogy velejéig gonosz. Ezt nemcsak tetteivel érzékeltették, hanem azzal is, hogy a ruháinak a színe egyre sötétebb lett.

2. A terhes Bellatrix

A Harry Potter és a Félvér Herceg forgatásának idején a Bellatrixot alakító Helena Bonham Carter terhes volt, bár ezt valószínűleg egyetlen néző sem vette észre. Azért tudták ilyen kiválóan elrejteni a színésznő egyre növekvő pocakját, mert bő ruhákba öltöztették és ha olyan felvételre került a sors, amelyben a hasa is látszódott volna, akkor mindig bútorok vagy más tárgyak mögé kellett állnia.

3. Természetes reakció

Amikor az első részben (Harry Potter és a bölcsek köve) Harry-ék először lépték át a Roxfort kapuját és látták meg az impozáns előteret, a meglepetésük nem megjátszott, hanem őszinte volt. A három barátot alakító Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint ugyanis tényleg akkor pillantotta meg első alkalommal a teljes pompába öltözött forgatási helyszínt.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: brightside.me

Oldalak