Lifestyle

Halott apjának írt levelet a kisfiú, megható sorain az egész internet könnyezik

Elhunyt édesapjával szeretett volna kapcsolatba lépni a kisfiú, ezért megható levelet írt neki. A sorokat egy héliumos lufihoz erősítette, majd felengedte a levegőbe. Hogy találták meg az üzenetet és mi állt benne? Olvass tovább a részletekért, a mi könnyeink már potyognak!

"Tudom, hogy a mennyben vagy"

A kisfiú szívszorító levelet írt halott apjának, amit egy héliumos lufihoz erősített, majd felengedte a levegőbe. A lufi azonban egy idő után kipukkadt és a skóciai Dunfermline közelében, egy mezőn landolt. A papírt egy bizonyos Stuart McColl találta meg.

A kisfiú arról ír benne apjának, hogy mennyire hiányzik neki és elmeséli, hogy a férfi halála után nevelőotthonba került, mert az édesanyja beteg, ezért nem tud róla gondoskodni. Azt is megemlíti, hogy szeretne levelet kapni az apjától, illetve vágyna néhány ajándékra is.

A levél magyarul

Szia Apa! Csak azért írok, hogy elmondjam, mennyire hiányzol, és hogy beszámoljak arról, mi történt velem. Biztosan tudod, hogy jelenleg nevelőotthonban vagyok, mert anya beteg (...). Nagyon hiányzik az iskola és te is; tudom, hogy fent vagy a mennyországban, de biztonságban vagy? Mielőtt befejezném, leírom, mi az álmom és mit szeretnék kapni karácsonyra!

Az álmom, hogy tegyél a párnám alá egy levelet, amit te írtál. A karácsonyi ajándékok listája: csizma, focikapu, focilabda, Rubik-kocka, Real Madrid mez.

Szia Apa, szeretlek

2016.12.01.

Klikk tovább a folytatásért!

Fotó: Metro

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.