Lifestyle

Megtalálod mind a 7 kakukktojást az ábrán? Vigyázz: csak a született IQ-bajnokoknak sikerül segítség nélkül!

Mit szólnál, ha egy hátborzongató halloweeni képrejtvénnyel hangolódnánk a közelgő ünnepre?

Egy különösen nehéz feladvány

Halloween immáron nemcsak a tengerentúlon, hanem - más országok mellett - hazánkban is elsöprő népszerűségnek örvendő ünnep. Így aztán téged sem fog meglepni, hogy képrejtvény-szériánk következő állomása kifejezetten ehhez a jeles alkalomhoz kapcsolódik. Dudás Gergely (alias Dudolf), a csavaros képrejtvények avatott mestere ezúttal is hallatlanul izgalmas és elgondolkodtató fejtörővel rukkolt elő. De vigyázat: ezúttal 7 különböző kakukktojást kell kiszúrnod egyetlen ábrán belül! Ilyen összetett feladattal még sosem találkozhattál a sorozatban. Ha ennek ellenére is szeretnéd tesztelni a képességeidet, lapozz tovább: a galériában mutatjuk a részleteket!

Megtalálod mind a 7 legyet a pókok között? (A nagyobb méretű és jobb minőségű ábráért kattints ide!)
Kattints a további képekért!

Pedig a feladvány egyáltalán nem bonyolult, csupán elmélyült koncentrációt, tökéletesen működő ösztönöket és sok-sok türelmet igényel a játékosoktól.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.