Mindenki példaképe lehetne: A nő, aki sosem unja meg, amit csinál

A Femcafe.hu Inspiráló Nők Díj jelöltjével, Hadnagy Tímeával beszélgettünk, aki A leginspirálóbb designer kategória díjának egyik várományosa 2019-ben.

Inspiráló Nők Díj

A Femcafe.hu már korábban is kereste azokat az ösztönző női példaképeket, akik munkássága, teljesítménye például szolgálhat mindenki számára. Idén 7 kategóriában keressük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével. A kategóriák 3-3 jelöltjét neves személyekből álló jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig online adhatják le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Díjátadó gála: 2019. március 21-én, a gyönyörű Várkert Bazárban derül ki, kik lesznek az év leginspirálóbb női. Még több információért kattints ide!

Ismerd meg a jelölteket! - Hadnagy Tímea

A Leginspirálóbb designer kategóriájában idén is három nagyszerű nőt jelölt a bizottság, közöttük a 29 éves Hadnagy Tímeát, aki enteriőr tervezőként tevékenykedik. A tehetséges tervezőnő 2011-ben fejezte be tanulmányait, azóta pedig hatalmas sikereket ér el. Már számos lakást, házat, irodát, kávézót tervezett, és bár évekig egyedül dolgozott, ma már 5 fős csapattal hódol szenvedélyének irodájukban, ahol építészek, belsőépítészek, látványtervező kapott helyet.

Milyen érzés volt amikor megtudtad, hogy az év egyik leginspirálóbb designerének jelöltek?

Nagy megtiszteltetésnek tartom, mert kinek ne esne jól egy ilyen visszaigazolás, hogy másokat inspirál?! Amikor megtudtam a hírt, akkor is éppen az irodám, egyik futó projektünk között rohantam, és az jutott eszembe, ha az ember munkájának a szeretetét díjazzák akkor ott a helyem a jelöltek között.

Mikor kezdtél el a tervezéssel foglalkozni?

Elég későn kapcsoltam, a gimnáziumi éveim végén, hogy merre is menjek tovább. Amikor rátaláltam egy enteriőr tervező képzésre, már az iskola mellett dolgozni kezdtem és azóta meg sem álltam.

Mi fogott meg leginkább a ebben szakmában? Melyik a kedvenc részed?

Nincs kedvenc részem, de pont azt szeretem benne, hogy nincs két ugyan olyan nap vagy két ugyan olyan ügyfél. Folyton új helyzeteket elé kerülök, amik nem feltétlenül könnyűek és pozitívak. Sőt nagyon sok nehézséget gördít elénk az elét, de ezért fontos, hogy a csapat akikkel dolgozom színes legyen és egymást inspiráljuk. Itt indulnak a kihívások.

Mi számodra a legnagyobb kihívás a szakmádban? Mi a legnehezebb része?

Talán a kommunikáció és az, hogy mindent kézben tartson az ember, ez elég nehéz. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a személyiségemhez abszolút passzol ez a szerep, mert úgy érzem jól kezelem ezeket a helyzeteket. A belsőépítészet, műszaki tartalmak amivel nap mint nap foglalkozunk, olyan dolog, amit nem lehet félvállról venni. Itt nem elég az, ha valaki szépen mosolyog

Sok hátrány ér amiatt ebben a férfias szakmában, hogy nő vagy?

Nem hagyom hogy hátrány érjen, legalábbis ezen dolgozom. Vagy hamar felülemelkedek ezeken a dolgokon.

Miből nyersz nap, mint nap inspirációt?

Gyakorlatilag minden inspirál ami körbevesz. Nyitott szemmel járom a világot. A kisfiamtól és az ő fejlődésétől kezdve az utazásokig minden inspirál

Nehéz összeegyeztetni a munkát és a magánéletet?

Nem fogok hazudni, nehéz. De szerintem egy olyan férjjel, mint aki nekem van, teljes mértékben összeegyeztethető, mert rengeteget segít és támogat. A kisfiunk nevelésében is teljes mértékben.

Szerinted te mások számára inspiráló?

Sokat szoktak mondani, hogy nem tudják elképzelni, hogy honnan van ennyi energiám. Néha én is ezt érzem, hogy kifogyhatatlan „tartályokat” cipelek a hátamon, amiből gyakorlatilag bármikor erőt meríthetek, és még másoknak is jut belőle. :D Talán, ez inspirálja őket.

SZAVAZZ TÍMEÁRA ITT!

A kategória másik jelöltjével, Cakó Kinga divattervezővel a BORS készített interjút - ide kattintva olvashatod el!

A jelöltek közül az olvasók az online szavazás segítségével dönthetik el, ki kapja a díjat, amelyet a március 21-i Femcafe Inspiráló Nők Estje gálán, a Várkert Bazárban hirdetünk ki.

Leafotó: Hadnagy Tímea

Oldalak