Lifestyle

Győrfi Pál elárulta, mi kell ahhoz, hogy valakiből jó mentős legyen

Nem csak a tudás és az izomerő számít.

Egyensúlyban lenni

Győrfi Pált a legtöbben a televízió képernyőjéről ismerhetjük, mint az Országos Mentőszolgálat szóvívőjét. Az utóbbi években népszerű közszereplő lett belőle, mivel rengeteg jó ügy mellé állt és szerepelt néhány showműsorban is. A kommunikációs és PR szakember a héten a Just Clear Fitness és Wellness Awardon is részt vett, ahol díjátadóként jutalmazhatta meg kollégáit, 2019 Legfittebb férfi és női mentője díjakkal.

„Azt látom, hogy az utóbbi években Magyarországon is egyre többen mozognak és talán divattá is vált az egészséges életmód követése. Egyik oldalról a profi sportolók, másik oldalról a hétköznapi emberek tudnak példát mutatni azzal, ha mozgásban gazdag életet élnek és odafigyelnek a táplálkozásukra. Az Országos Mentőszolgálat munkatársainál is nagyon fontos, hogy megfelelő kondícióban legyenek, hiszen nap mint nap életekért felelősek. Van ez a mondás, hogy ép testben, ép lélek. Mi ebben nagyon hiszünk, ezért nagyon örülök, hogy ezen a színvonalas és értékteremtő gálarendezvényén mind a női, mind a férfi bajtársaink helytállását díjazzák”

- nyilatkozta Győrfi Pál a Femcafe.hu riporterének.

Lapozz, a cikknek még nincs vége!

Fotó: Femcafehu / Kunos Attila

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.