Lifestyle

Megdöbbentő videó: az anya lélekjelenlétének köszönhető, hogy meghiúsult a gyerekrablás

Az emberrablók autójából rángatta ki a gyerekét az anya.

Pillanatokon múlt, hogy nem történt tragédia

Egy ötéves fiú elrablásának pillanatait rögzítette egy térfigyelő kamera New Yorkban, számolt be róla a Telex. A felvételen látható, ahogy egy férfi kiszáll az autóból, felkapja a kisfiút, és az autóba tuszkolja. A közelben lévő anya gyorsan, szinte ösztönből reagál, és ezzel sikerül megmentenie gyermekét: odarohan és kirántja az autóból a gyereket, néhány járókelő a segítségére is siet. Az emberrabló és társa ezek után elmenekül a helyszínről.

A fiú anyja az eset után azt nyilatkozta, hogy sosem látta korábban a támadókat, nem ismeri őket. Arról sincs elképzelése, hogy miért akarhatták elrabolni a fiát. A gyerekeit megviselték a történtek, nem akarnak utcára menni, de elmondása szerint ő is inkább otthon akarja látni őket, ha a kisfiú az ablakhoz megy, onnan is inkább elviszi a szoba belsejébe.

A környékbelieket is megrázták a történtek, szerintük eddig nem kellett aggódniuk a gyerekeikért, ám a szombati, este nyolc óra körül történt eset rendkívül felkavarta az indulatokat. A nyomozás még zajlik, több környékbeli felvételen látszik a gyereket elragadó fiatal férfi és egy idősebb társa, aki a rendőrség szerint az elkövető apja lehet. Az egyik feltételezett gyerekrablót már le is tartóztatták.

A döbbenetes videót a gyerekrablási kísérletről itt tudod megtekinteni:

A véletlen hozta össze a testvéreket, akiknek ugyanaz a donor volt a biológiai apjuk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...