A kicsik legnagyobb örömére: Ezek lesznek a legjobb programok az idei gyermeknapon

Idén sincs hiány a gyereknapi eseményekből.

Róluk, értük, velük

Ebben az évben május 27-re, vasárnapra esik a nemzetközi gyermeknap. Ennek alkalmából országszerte színházi előadásokkal, fesztiválokkal és játékos rendezvényekkel várják a legkisebbeket. De koncertekből, cirkuszi előadásokból és ügyességi vetélkedőkből sem lesz hiány. Most a legnépszerűbb események legjavából válogattunk: Olvasd el összeállításunkat és válaszd ki azokat a programokat, amelyek igazán megdobogtatják gyerkőcöd szívét.

Hófehérke - Családi Musical

A régóta várt szuperprodukció Budapesti előadása a kicsik legnagyobb örömére éppen május 27-re, azaz pont gyereknapra esik, így a szülőknek valóban nincs nehéz dolga, ha egy igazán különleges programmal szeretnék meglepni a gyerkőcöket. Bár a darab elsősorban a 4-12 éves korosztályhoz szól, ugyanakkor olyan modern szóviccek és kiszólások tarkítják az előadást, amelyek a felnőtt nézők számára is élvezetessé teszik a Hófehérke Musicalt. A bámulatos szereposztás mellett egy igazi vizsla is "játszik" a darabban és a törpék is nagyot alakítanak, a felhőtlen szórakozás tehát kicsiknek és nagyoknal egyaránt garantált!

Jegyek itt kaphatók: jegy.hu/program/hofeherke-csaladi-musical

_

Városligeti Gyermeknap

A programok közül idén sem hiányozhat a közel 30 éves hagyománnyal rendelkező Városligeti Gyermeknap. A fővárosi önkormányzat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal közösen, minden évben megörvendezteti a hátrányos helyzetű családokat. Ennek megfelelően idén is kétnapos programmal készülnek, május 26-án és 27-én is várják a látogatókat. A programpalettán idén sok más között kalandpark, színházi és zenés műsorok is szerepelnek.

_
Lurkócia - Szentendrei Gyereknap

A tavalyi sikerre való tekintettel, az idei gyereknapon is megnyit Szentendre gyerekállama, Lurkócia. Május 27-én egy napra a kicsik veszik át az irányítást, a nyolc minisztériumi állomáson pedig meg is mutathatják ügyességüket, értékes nyereményekért cserébe. Zenés-táncos műsorokból itt sem lesz hiány.

_
Gyerekfesztivál 2018 a Magyar Színházban

A Magyar Színház idén is megrendezi nagy sikerű gyereknapját május 26-án, szombaton. A rendezők nem titkolt célja megismertetni és megszerettetni a kicsikkel a színház világát. A programok között megtalálhatók ügyességi játékok, kreatív foglalkozások és a tündérröptetést is ki lehet próbálni. A Családok Éve alkalmából nemcsak a gyerekek találnak izgalmas elfoglaltságot, a nagyok is kivehetik részüket a szórakozásból.

További információk és jegyvásárlás: pestimagyarszinhaz.hu/gyerekfesztival-2018

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!