Lifestyle

Azt hitte a nő, hogy görögdinnyét termeszt: amikor felvágta a gyümölcsöt, teljesen lefagyott a látványtól - Videó

Abban biztos volt, hogy a lékelést majd megosztja a követőivel, arról azonban fogalma sem lehetett, hogy micsoda fordulatot tartogat számára az élet.

Kert

Katie Zornes hosszú hónapokon át gondosan locsolta, a széltől is óvta a növényt. A dinnye pedig szépen nőt, növögetett - kezdi cikkét a TWN.hu. "Az amerikai nő abban is biztos volt, hogy a szüretet követően forgó kamerák előtt vágja majd fel a gyümölcsöt, hogy megmutathassa a nagyvilágnak, milyen remek munkát végzett, aminek hogy stílusosak maradjunk, meg is lett a gyümölcse. Aztán eljött a nap. Katie egy méretes késsel látható a felvételen, előtte a jókorára nőtt dinnye" - írja a lap. "Ez a görögdinnye körülbelül két percig zavarba fog hozni" - mondja a felvételen, előtte pedig azon is töprengett, vajon hogy nézhet ki belül. "Lehet rossz, lehet jó. Van egy olyan érzésem, hogy jó lesz" - mosolygott, majd félbevágta a gyümölcsöt. Amit azonban látott, arra Katie a felvétel tanúsága szerint maga sem számított.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?