Többé nem lesz ragadós a rizs, ha beveted Gordon Ramsay módszerét, ezt mindenkinek ki kell próbálnia
Ha valaki, hát Gordon Ramsay már kitapasztalta, hogyan kell elkészíteni egy tökéletes köretet. Meg is mutatta, hogyan főzd meg a rizst otthon.
Nem kell Michelin-csillagos fordulatokra számítani, a séf valóban csak rizst főz
A rizs az emberiség egyik legősibb és legfontosabb tápláléka, melynek termesztése több ezer évvel ezelőtt kezdődött Ázsiában. A rizs háziasításának eredete Kínához köthető, ahol már Krisztus előtt 7000 körül ismerték és termesztették.
Európában a 8. században élő mórok kezdték el termeszteni, majd később Szicíliában és a Pó folyó völgyében is elterjedt.
Sokan félnek a rizs főzősétől, pedig egyáltalán nem kell, és rizsfőző csodamasinára sincsen szükségünk. A galériánkban megmutatjuk, Gordon Ramsay hogyan készíti el ezt a köretet. Elhiheted, a végeredmény isteni lesz, és nem fog ragadni sem.
Ha te is szívesen fogyasztasz rántottát reggelire, valószínűleg nem vagy egyedül, egy titkos trükköt bevetve viszont teljesen új szintre emelheted ezt az egyszerű fogást.