Lifestyle

A Google Térképen bukkant rá hét éve halott barátjára a nő - Hatalmas lavinát indított el

"Örökké a Google Térképen táncolunk" - írta a fotójához, amivel hatalmas lavinát indított el.

Térkép

Emberek millióinak a szívét érinti meg egy Twitter-bejegyzés. A TWN.hu híre szerint egy férfi és egy nő látható rajta, amint fura pózban állnak egy kereszteződésben a járdán. A kép mögötti történet viszont nagyon szomorú. Ők ketten ugyanis már 2016 óta táncolnak a Google Térképen. Emily Watlington a Twitteren osztotta meg a képet, a bejegyzéséből pedig az is kiderült, miért. "Tavaly elvesztettem egy jó barátomat, és nagyon hiányzik. De örökké táncolni fogunk a Google Maps-en" - olvasható a bejegyzésében, amit néhány hónapja osztott meg a világgal. Azóta az is kiderült, a kép az Egyesült Államokban, Cambridge-ben készült hét évvel ezelőtt. Érkeztek az együtt érző visszajelzések, számítani lehetett rá - aztán váratlan fordulat történt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.