Lifestyle

Sokkot kapott a férfi, amikor kiszúrta a feleségét a Google Térképen: az egész élete tönkrement ezután

Gyanútlanul nyitotta meg az alkalmazást a férfi, majd olyat látott, ami egy pillanat alatt örökre és végérvényesen tette teljesen tönkre az egész addigi életét.

Álmában sem gondolta volna, mi történik a háta mögött

A Google Térkép egy remek alkalmazás, hiszen segítségével a felhasználók pillanatok alatt megtervezhetik az útjukat, bárhova is szeretnének menni, mivel az elérhető térképek és műholdfelvételek az egész Földet lefedik, használata pedig egyszerű és ingyenes. Igen ám, de manapság ez a rendkívüli találmány már nem csupán arra jó, hogy segítségével könnyen eljuthassunk az egyik helyről a másikra, hanem arra is, hogy érdekességeket, akár titokzatos eseményeket észleljünk és szúrjunk ki a használata közben. Egy férfivel például olyan történt, amire ő maga még álmában sem gondolt volna: éppen a Térképet böngészte, mert egy hosszabb autóút előtt állt, és igyekezett megtervezni az útvonalat, amikor is megpillantotta feleségét az egyik műholdfelvételen, a férj élete pedig a látottak után pillanatok alatt omlott össze és dőlt romba…

Az eset még 2013-ban történt, amikor is a nevét nem vállaló férfi kiszúrta feleségét, amint a nő egy padon ül, egy ismeretlen férfi pedig az ölébe hajtja a fejét, míg a házas asszony a haját simogatja. A dühös és csalódott férjnek egyből leesett, mi történik Peru fővárosában, Limában: neje egy másik férfivel csalja őt, hűtlenségével pedig szinte azonnal szembesítette is az addig lojálisnak hitt feleségét.
Kattints a további képekért!

Az ezotéria és a keleti filozófiák tanai szerint életeken át újra és újra testet ölt a lélek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.