Lifestyle

Megújult a Huawei appboltja: kedvenc alkalmazásaink már egy gombnyomással elérhetők

Manapság már nem csak a kedvenc üdítőnkhöz vagy ruhamárkánkhoz ragaszkodunk, legalább ugyanilyen fontos, hogy a megszokott alkalmazásaink „kéznél legyenek” a mobilunkon. Ha telefont vásárolunk, a formás készüléktest és az erős hardware mellett elengedhetetlen, hogy a telefon lelkét adó alkalmazások is flottul működjenek. A Huawei megújult appboltja éppen ezt kínálja: az AppGallery segítségével kedvenc Androidos alkalmazásaink is egy gombnyomással működtethetők.

A jó alkalmazásbolt a telefon lelke

Okostelefonjaink állandó társainkká váltak, évről évre egyre több élethelyzetben nyúlunk zsebünkbe segítségért, például ha fizetünk, ételt rendelünk, közlekedünk, filmet nézünk vagy akár az egészségi állapotunkra vagyunk kíváncsiak. Alkalmazások sokasága segít gyorsan ételhez jutni, befizetni a számlákat, lefoglalni egy nyaralást vagy csak egy kedves üzenetet küldeni valakinek. Az appok telefonunk szinte legfontosabb szereplőivé váltak, azt is mondhatjuk, hogy egy jó alkalmazásbolt a telefon lelkeként szolgál.

Jó hír, hogy a Huawei-mobilok lelke most teljesen megújult, és még egyszerűbben elérhetjük kedvenc appjainkat. Először is érdemes tisztában lenni azzal, hogy a Huawei saját alkalmazásboltja, az AppGallery az utóbbi években hatalmas változáson ment keresztül, mind a biztonság, mind a választék, mind pedig a felhasználói felület tekintetében.

HUAWEI AppGallery alkalmazásbolt

Megújult felület, még gyorsabb letöltés

Az alkalmazások palettája sokszázezret számlál, ma már szinte minden népszerű applikációt könnyen a mobilunkon tudhatunk az AppGallery segítségével. Legyen szó akár közösségimédia-alkalmazásokról (pl. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn), közkedvelt szabadidős appokról (pl. Netflix, Disney+ vagy a Spotify), esetleg chatappokról (pl. WhatsApp vagy a Facebook Messenger) – gyors telepítést követően kedvenc androidos alkalmazásaink villámgyorsan készen állnak a használatra!

Sőt, egy közelmúltbeli újítás most még egyszerűbbé teszi ezt: a korábbi keresőmotor, a Petal Search nemrégiben beépült a platformba, így a Huawei készülékeket használók mostantól közvetlenül az AppGallery-n keresztül keresve tölthetik le és telepíthetik a kívánt appokat. Ez a frissítés még gördülékenyebbé teszi a használatot többek között a gyártó legújabb csúcskategóriás okostelefonján, a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkező HUAWEI Mate 50 Pro-n is.

HUAWEI AppGallery alkalmazásbolt

Az AppGallery a világ harmadik legnagyobb alkalmazásáruháza

Az AppGallery az elmúlt években a világ harmadik legnagyobb alkalmazásboltjává vált, és szerte a világon több mint 580 millió aktív havi felhasználója van, ami magával hozta a biztonsági intézkedések széles tárházát. Minden új alkalmazás, mielőtt bekerül az áruházba, szigorú átvilágításon, tanúsítási folyamaton, majd egy következő lépcső újraellenőrzésen megy keresztül. Sőt, az appbolt figyelme ezt követően sem lankad: napi szintű biztonsági ellenőrzéseket végez és folyamatosan figyeli a rosszindulatú tevékenységeket, hogy a lehető legbiztonságosabb platformot biztosítsa.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.