Lifestyle

Megkérte a kutyát a nő, hogy keltse fel a párját: amit ezután lefilmezett, körbejárja a világot - Videó

A kutyák gyorsan tanulnak és több tucat parancsot végre tudnak hajtani - ez a kis golden retriever alaposan csődöt mondott. Ezzel lett világsztár.

Kutyus

Egy fiatal amerikai influenszer videója a közösségi oldalak sztárja: Ave egy ideje már nem kettesben él a barátjával, mivel otthonukat egy fiatal golden retrieverrel, Dune-nal osztják meg - írja a TWN.hu. Sokan tudják: egy kiskutyával együtt élni bizony sokszor jókora kihívást jelent, de az öröm, hogy ez a négylábú mennyi szeretetet és vidámságot hozott a pár életébe, felülmúlja ezt is. Ráadásul Dune a TikTok-on is maradandót alkotott - több tízmillió megtekintést hozott a videója!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...