Lifestyle

Kávézz Frei Tamással a francia Riviérán!

Most a Cafe Frei termékekkel nem csupán eredeti ízekben és kávézási élményben lehet részed, de akár Nizzába is elutazhatsz, ahol a világutazó Frei Tamás társaságában élvezheted a napsütést és a kiváló kávék zamatát.

A SPAR Magyarország üzleteiben megvásárolható Café Frei termékek egyedülálló gasztronómiai élményt nyújtanak, a gondosan válogatott, pörkölt és ízesített szemek, őrlemények különleges utazást jelentenek a kávék világába. A SPAR és INTERSPAR áruházakban, valamint SPAR online shopban megvásárolt szemes és őrölt kávék, kapszulák azonban most nem csak képzeletben repíthetnek el egy másik világba. Ha szerencséd van, a gőzölgő kávéscsészét egy napfényes nizzai teraszon foghatod a kezedbe, az asztalnál pedig maga Frei Tamás magyarázza el, milyen ültetvényről származik, miért speciális az aromája, mindeközben pedig eléd tárul a francia Riviéra káprázatos világa, a gyönyörű épületek, és a napfényes tengerparti promenád.

Exkluzív kávékaland Nizzában

Vásárolj 2023. október 26-a és december 6-a között a SPAR üzleteiben vagy webshopjában Café Frei terméket és nyerj! Amennyiben legalább kilenc ilyen kávét veszel, részt vehetsz a fődíj sorsolásán, amely egyenként egy főre szóló nizzai kávékalandot rejt magában Frei Tamás társaságában 2024. május 24-27 között. A játék időtartama alatt öt fődíjat sorsolnak ki, a nyeremény tartalmazza a repülőjegyet, a három csillagos szállást reggelivel, Frei Tamással közösen szerezett programokat, az azokhoz kapcsolódó és az azokhoz kapcsolódó költségeket is.

Egyedi kínálat, saját válogatás

Aki az akció ideje alatt legalább három Cafe Frei kávét vásárol, szintén részt vehet a játékban, és értékes Café Frei termékekből álló csomagot nyerhet, amelyek kávéfőzőjének és ízlésének megfelelően lehetnek szemes vagy őrölt kávék, illetve a Nespresso és a Dolce Gusto kávéfőzőkhöz megfelelő kapszulák. Tíz darab, egyenként 20 000 forint értékű, a nyertes által összeállítható kávécsomag kerül kisorsolásra 2023. december 11. (hétfő) 9:00 órakor, közjegyző jelenlétében.

Töltsd fel a blokkot és igyál egy jó kávét!

Már egy blokkal is lehet szerencséd! Vásárolj október 26-a és december 6-a között országszerte a SPAR-hálózat üzleteiben, vagy online shopjában Café Frei kávéterméket, töltsd fel a vásárlást tartalmazó blokk-, illetve számla adatokat a weboldalra, ahol regisztrálhatsz a játékba és legyél ott a boldog nyertesek között. Egy blokkal egyszer lehet részt venni a játékban, ezért érdemes minél többször vásárolnod, hiszen nemcsak a nyerés esélye, de a kávék élvezete is örömet okoz, izgalmakat rejt, új ízeket, új világot fedezhetsz fel.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle