Gasztrokalandok Budapesten - Így egyél végig 4 kontinenst 1 hét alatt!

Ki mondta, hogy lehetetlen egy hét alatt bejárni négy kontinenst? Ráadásul ki sem kellett tenni a lábunkat Budapestről! Egy hetes gasztrokalandunkban ellátogattunk az észak-amerikai zsidónegyedbe, ettünk steaket Argentínában, majd kenuba szálltunk, és meg sem álltunk egészen Japánig, ahol legyőzött minket a ramen-szörny, de Spanyolországban méltón kipihenhettük a fáradalmainkat. És hogy mi mindent tanultunk?

Nem biztos, hogy a drágább mindig jobb!

Reményekkel telve tértünk be a Pampas Steak House-ba, de kissé csalódottan és vékonyabb pénztárcával jöttünk ki onnan, ahol megállapítottuk: attól, hogy valami drága, még nem feltétlenül lesz különleges. A cél ugyanis az volt, hogy 5 ezer forintból együk degeszre magunkat minden kontinensen, azonban, amikor láttuk, hogy Argentína kicsit drágább lesz, a különleges élmény reményében kicsit mélyebbre nyúltunk a zsebünkbe. S noha több mint a háromszorosát sikerült eltapsolnunk a félhomályban úszó étteremben, mint ferdeszemű barátainknál, a Ramenka dupla annyi élvezetet nyújtott. Pontosan annyit, mint a Dafke Deli, azonban ott a pincérek szórakozottsága szolgáltatta a jókedv java részét. A spanyol Padron azonban királyként emelkedett mindenki fölé, így a rangsor a következőképp alakult: 4. helyezett a Pampas, dobogósunk a Dafke Deli, büszke második a „favirág díszes” Ramenka, és az abszolút díjnyertes a Padron lett.

Fotó: Femcafe/Zsingor Tünde

Oldalak

Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.