Lifestyle

Ezentúl nem tisztítod máshogy a fugát: újra vakítóan fehér és patyolattiszta lesz, ha így csinálod

Makulátlan fürdőszobára vágysz, de képtelen vagy leszámolni a fugára tapadt kosszal? Ha alkalmazod az alábbi módszereket, többé nem lesz ilyen gondod!

Bombabiztos tippek

A fuga tisztítása talán az egyik legkeményebb kihívás, s bár rengeteg tisztítószer áll rendelkezésre, mégis kimerítő feladat a megszilárdult szennyeződés eltávolítása, arról nem beszélve, hogy ezek a vegyi anyagok károsak lehetnek az emberi egészségre és a környezetre. Ráadásul maga a folyamat igencsak időigényes tud lenni, amely precizitást és kitartást követel meg tőlünk, már amennyiben az a célunk, hogy a végeredmény makulátlan legyen. Szerencsére azonban léteznek olyan házi praktikák, melyek segítségünkre lehetnek; galériánkban eláruljuk, miket érdemes alkalmazni, ha ragyogóan tiszta fugára vágyunk!

Első lépésként képezzünk gőzt a fürdőszobában, meleg vízzel mossuk át a csempét, majd a padlót is, hogy a fugákban lévő piszkot feloldjuk.
Kattints a további képekért!

Neked sem használnak a különböző erősségű vegyszerek, ha a vécécsészében lévő vízkőről van szó? Nos, szerencsére létezik két természetes „csodaszer”, melyek együttes erővel még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.