Fotók! Nézd meg te is a Csivava Majális imádnivaló cukiságait

A bizonytalan időjárás ellenére ismét rengetegen kíváncsiak voltak az immár 4. Csivava Majális tavaszköszöntőjére.

Ezúttal is, mint mindig, Kis Hegedüs Réka rendezése garantálta a színesebbnél színesebb programokat és az igazán kellemes hangulatot.

A Zöld Pardon új helyszíne - a Rákóczi híd budai oldalán - exkluzív keretet adott az eseménynek, amelyen a Purina ProPlan támogatása segítségével előtérbe került a kutyák szakszerű, egészséges táplálásának kérdése. A népszerű énekes és modell, Fresh Andi például a korszerű táplálék-kiegészítőkről tartott előadást.

A leglátványosabb műsorszám a jelmezverseny volt, amelyen nemcsak a négylábúak, hanem gazdáik is ötletesebbnél ötletesebb öltözékekben kápráztatták el a nagyérdeműt.

Egyébként egy cowboynak öltözött csivava vitte el a pálmát, illetve a legértékesebb nyereményeket. A kutya-gazdi fotózás sem volt „kutya”, amikor mexikói ponchókban, sombreróval a fejükön álltak kamera elé a bohókás fényképezkedők, akik becsületkasszában helyezték el önkéntes adományaikat a gazdátlan ebek megmentése javára.

Volt természetesen behívásos futóverseny, szépségverseny, bemutatkoztak a Cerberos fajtamentők és sokan megkísértették szerencséjüket a hagyományos tombolán is.

Kétszer is átfutó eső próbálta – sikertelenül egyébként – megzavarni a programokat, de szerencsére volt hová bemenekülni előle.

A cikkhez tartozó galéria: 

Szólj hozzá Te is!