Lifestyle

Fonnyadt zöldségek a hűtőben? Ezzel a trükkel ismét fogyaszthatóvá válnak

Ne dobd ki azonnal a fonnyadásnak indult zöldségeket, ezzel az egyszerű trükkel percek alatt újra frissek lesznek!

Zöldség újraélesztés

Végre elhatároztad, hogy egészségesen fogsz enni, több zöldség és gyümölcs kerül a tányérodra és jól be is vásároltál belőlük, ám egy napon, amikor kinyitod a hűtőt - vagy a kamrát - az összes fonnyadtan tekint vissza rád? Mindenkivel előfordult már ez, hiszen nem tudjuk olyan gyorsan megenni őket, illetve boltba sem szívesen járunk napi szinten. Így viszont a pénzünk a kukában landol. Ha tele a hűtőd gyökérzöldségekkel, akkor van egy jó hírünk, ugyanis "újra tudod éleszteni" őket. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Ez a konyhai trükk csak a gyökérzöldségeknél működik, azaz a sárgarépánál, a fehérrépánál és néhány "rokonuknál" még szintén alkalmazható.
Kattints a további képekért!

Te is gyakran indulsz a mobiloddal együtt mosdóba? Eláruljuk, miért kéne sürgősen leszoknod erről a veszélyes berögződésről.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.