5 dolog, ami 10 éven belül teljesen eltűnhet a Földről

Ezeknek a dolgoknak már csak néhány évük van hátra és feleslegessé válnak.

Pár évük van már csak hátra

Számos olyan dolog van, amit ma már csak múzeumokban láthatunk. Régen el sem tudták volna képzelni az életüket nélkülük, mi viszont már csak nevetünk rajta, hogy valaha hasznát vették néhány ócskaságnak. Hihetetlennek tűnik, de ugyanez vár rengeteg ma még hasznos tárgyra, és vannak köztük olyanok, amikre már nem is kell sokat várni, hogy használati tárgy helyett, múzeumi darab legyen belőlük. Ilyen például az aláírás, amit számos más dologgal tudnak már helyettesíteni. Manapság hódít a hangalapú azonosítás, az ujjlenyomat, de néhol az emberek íriszét is használják, hiszen az is hamisíthatatlan. Számos dolog van még, ami pár éven belül eltűnhet, kattints a galériára!

1. Töltőkábelek, vezetékek - Az utcán számos embert látni már a tekergő vezetékek nélküli fülhallgatókkal. Kaphatóak töltőponttal felszerelt asztalok is, így úgy tűnik, pár év múlva már nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni a sérült kábelek miatt.
Kattints a további képekért!

Három csillagjegynek különösen fordulatos lesz a november második fele. Te vajon köztük vagy?

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?