Lifestyle

Hivatalos: Érkezik a fizetős Facebook és Instagram, ennyit kell majd fizetni érte

A Facebook atyja, Mark Zuckerbeg egy közleményben adta ki a legfrissebb információkat a fizetős Facebookról és Instagramról.

Ezt kapod cserébe a pénzedért

Zuckerberg közleménye szerint a pénzért cserébe a Facebookot és az Instagramot is teljesen hirdetésmentesen használhatják majd a felhasználók, így jobb felhasználói élményt nyújtanak majd az oldalak.

"Az európai szabályozásoknak megfelelően új előfizetési rendszert vezetünk be az Európai Unióban és Svájcban. Novembertől lehetőséget adunk az említett térségben élő felhasználóknak, hogy dönthessenek: továbbra is ingyenesen, vagy pedig hirdetésmentesen használják a Facebookot és az Instagramot" - áll a vállalat közleményében.
Kattints a további képekért!

Forrás: Meta Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle