Lifestyle

Fergeteges hangulat, fantasztikus programok: Rekordot döntött az idei FitBalance!

Még soha ennyin nem vettek részt a rendezvényen.

Rekord a FitBalance-on

Május 4-én, szombaton minden eddigi létszámot megdöntött a mozogni vágyók száma, közel nyolcezren vettek részt a Magyar Sport Fesztiválján, még soha nem volt ekkora tömeg a FitBalance-on. Ez részben köszönhető annak is, hogy most először volt ingyenes a rendezvény, valamint annak, hogy az erő- és tömegsportokon kívül számos más mozgásforma és szórakoztató program is várta az érdeklődőket.

Köszönhetően a főtámogatóknak, az MVM-nek, a Szerencsejáték Zrt-nek és az Antenna Hungáriának, 9000 négyzetméteren, 13 színpadon, több mint száz tréner, több mint száz program várta a sportolni vágyókat és egy 200 négyzetméteres LED kivetítő növelte a vizuális élményt.

A nagyszínpadon órát tartó trénerek közül a legnagyobb tömeget Rubint Réka mozgatta meg, de telt ház volt a már csak itt edzést tartó Schobert Norbi óráján is. Kiemelt érdeklődés kísérte a spinning és world jump órákat, a kangoo edzéseket, valamint nagy volt a nyüzsgés az ergométeres erőpróbáknál is. A tinédzserektől a nyugdíjas résztvevőkig mindenki azért érkezett, hogy minél több mozgásformát kipróbáljon. Kellett is az energia, nem csoda, hogy az ingyenes energiapontokon kiosztottak 500 kg banánt, 500 kg almát, 400 kg sárgarépát, valamint 7000 palack ásványvizet és tucatnyi rekesz szőlőcukrot.

Folytatás ősszel, szintén az Arénában.

Rengeteg látogatót vonzott a 2019-ben megújult, ingyenes sport- és életmódexpo.

Fotók és leadfotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!
Sztárok
A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.