Schobert Norbi visszatér - A FitBalance-on tart újra órát

Október 25-én 20 színpadon, 200 oktatóval, 100 kiállítóval várnak mindenkit.

Legyen a fitness a szenvedélyed idén is!

Közép-Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvényét 2018. november 25-én rendezik meg a Budapest Sportarénában. Az Eisberg - FitBalance Aréna 20 színpadon, 200 oktatóval, 100 kiállítóval várja a mozgást szeretőket és az egészséges életmódot követőket.

Bara Csaba a rendezvény szervezője elmondta, hogy az elmúlt 12 évben, immár a 28. FitBalance programot rendezik meg idén és eddig több százezer résztvevőt sikerült megmozgatnia a Fitbalance mozgalomnak. Hozzátette a rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, az aerobik és fitness órák mellett, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal lássa el az érdeklődőket. A fitness és életmód expón mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket, az egészségügyi szűrések keretében különböző szűrővizsgálatok elvégzésére is lehetőség lesz.

A nagyszínpadon Kangoo, Kick box, Alakreform, Gymstick, Iron box, Capoeira Boost training órák várják a mozogni vágyókat. Többek közt Schobert Norbert, Rubint Réka és Rubint Rella vezetésével.

Lapozz, folytatjuk!

Fotó: FitBalance

Oldalak

Szólj hozzá Te is!