Ikonikus szerepek, amiket eredetileg más színészekkel akartak eljátszatni

Elájulsz, ha megtudod, kikkel.

Jennifer Lawrence, mint Bella Swan

Szerintünk Kristen Stewartnál keresve sem találhattak volna jobb Bella Swant. A karakter egy befelé forduló, félénk, kissé gátlásos fiatal lány, pont olyan, mint amilyennek Stewartot képzeljük (és amilyennek tűnik). Jennifer Lawrence nem tudott volna hiteles lenni, az ő bolondos, kihívó személyisége minden figurát lángra lobbant.

Jensen Ackles, mint Amerika Kapitány

Jensen Ackles egyszerűen imádni való élete egyik legjobb szerepében, az Odaát című sorozat természetfeletti lények után vadászó Dean Winchestereként. A karakter vicces, laza, incselkedő, Amerika Kapitány azonban egy sokkal visszafogottabb, merevebb figura, ami érzésünk szerint Ackleshez nem passzolt volna. Még szerencse, hogy túl elfoglalt volt ahhoz, hogy elvállalja a szerepet - Chris Evans egyszerűen tökéletes a szuperhős bőrében.

Robin Williams, mint Jack Torrance

Stanley Kubrick Stephen King Ragyogás című könyvéből készített egy azonos című filmet, amiben a főszereplő, Jack Torrance karaktere megőrül és le akarja mészárolni a családját - mindezt egy üres szállodában, a semmi közepén. Senki nem vitatja, hogy Jack Nicholson a szerepre született, van benne valami ördögi, aminek köszönhetően mindig jól testesíti meg a gonoszt. Ezzel nem Robin Williams tehetségét kérdőjelezzük meg, egyszerűen ő a drámákban, vígjátékokban erős nagyon.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: pinterest

Oldalak

Szólj hozzá Te is!