Lifestyle

Holtan találtak egy fiatal párt az otthonukban: nehéz elhinni, ami ott történt - Fotók

Ha egy fiatal párt holtan találnak az otthonukban, a legtöbb esetben párkapcsolati drámára, drogtúladagolásra vagy szénmonoxid-mérgezésre gyanakszunk. Ez az eset nagyon más.

Halál

Egy nem mindennapi tragédia járja körbe a világot most egy bírósági meghallgatásnak köszönhetően. Mint kiderült: 2021 októberében Aleasha S. otthonához riasztották a rendőrséget, mert az alig 32 éves nőt kilenc napja nem látta senki. A kiérkező rendőrök a bejárati ajtó mögött találtak rá az élettelen testére. Az alig 30 éves párja a nappali kanapéján feküdt, ő is halott volt. Most a bíróságon derült ki a fiatal pár halálának az oka. Az bebizonyosodott, hogy a nő kábítószert fogyasztott, a halálát azonban nem ez okozta. Kiderült, hogy a nő tüdejében található vérrögök miatt vesztette életét. De vajon mi történt a szerelmével? Nos, a halottkém kijelentése több, mint szokatlan.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.