Lifestyle

Későn döbbent rá, mit művelt a férje a háta mögött, mielőtt összeházasodtak volna: válópert fontolgat a megalázott nő

A nő hosszú éveken át boldog házasságban élt a férjével, ám nem is olyan régen szembesült a férfi rejtett, sötét oldalával, a felfedezés pedig valósággal összeroppantotta.

A nászéjszakáig őrizte az ártatlanságát

A hölgy vallásos családból származott - az édesapja prédikátorként kereste a kenyerét -, ezért előre elhatározta, hogy majd csak a nászéjszakán fogja elveszíteni az ártatlanságát. Azok a férfiak, akikkel a munkája során, vagy épp a magánéletében kapcsolatba került, mind-mind tiszteletben tartották a döntését. Ez a - nem épp elhanyagolható jelentőségű - körülmény nem visszafogta, épp ellenkezőleg: csak feltüzelte a csinos fiatal lány udvarlóit. A Mirror cikke szerint a nő végül azzal a férfival kezdett komoly ismerkedésbe, aki szemlátomást rá sem hederített. Végül szerelembe estek, összeházasodtak és gyermekeik is születtek. Boldogságuk éveken át háborítatlannak tűnt, ám egy szép napon a nő olyasmit tudott meg a férjéről, ami az egész kapcsolatukra sötét és hosszú árnyékot vetett.

A nő egy partin futott össze pár régi munkatársával, akik sokkoló titokba avatták be, miután alaposan felöntöttek a garatra.
Kattints a további képekért!

Egy Norman nevű férfi és családja épp végeztek a bevásárlással, és békésen autókáztak hazafelé, amikor szembesültek a megmagyarázhatatlannak tűnő jelenséggel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...