Lifestyle

Csak a férje ébresztőjét akarta kinyomni a terhes nő: amit a férfi telefonján látott, arra nincsenek szavak

Visszataszító, mit művelt a férfi terhes feleségével hónapokon át a háta mögött – csak a szerencsés véletlennek köszönhető, hogy a kétgyermekes édesapa végül lebukott.

Nem hitt a szemének a nő, amikor meglátta, mi folyik a háta mögött

„A férjemmel 19 éves korom óta járunk: ő 22 éves volt, amikor megismerkedtünk, hat éve vagyunk házasok, két gyerekünk van, és épp úton van a harmadik, hiszen hat hónapos terhes vagyok. Körülbelül öt hónappal ezelőtt kiderült, hogy édesapámnak vastagbélrákja van, a gyilkos kór ellen bevetett kezelések pedig nem működnek nála, így az orvos azt mondta, hogy csak pár hónapja van hátra. Nyilvánvalóan teljesen összetörtem a hír hallatán, de az egyetlen dolog, ami tartotta bennem a lelket, hogy mindvégig ott volt mellettem a férjem, az én sziklám. Fogta a kezem, ha arra volt szükségem, és azon volt, hogy átsegítsen engem életem legnehezebb időszakán. Szerető és figyelmes volt velem, ahogyan a gyermekeinkkel is, de aztán mindennek vége szakadt, amikor egyik reggel csörgött a férjem ébresztője, amire nem kelt fel, így én nyúltam a telefonjáért, hogy kinyomjam. Ekkor láttam meg rajta egy olyan üzenetet, amitől megállt bennem az ütő” – kezdte a hatodik hónapban járó várandós édesanya bejegyzését a Redditen, majd azt is elárulta, mi történt pontosan. Galériánkat átlapozva olvashatod a részleteket azzal kapcsolatban, milyen undorító dolgot művelt a férfi felesége háta mögött hónapokon át.

„A legjobb barátnőmet pelenkás korom óta ismerem, ahogyan a családját is, hiszen nagyon jó viszonyt ápolok a szüleivel, akik kicsit olyanok, mintha az enyémek is lennének. Az édesanyám és az ő anyja együtt nőttek fel, így hamar meglett a kapocs kettőnk közt is. A barátságunk mindig szilárd alapokon állt, ő volt például az első, akihez rohantam, amikor megtudtam édesapám diagnózisát. Az ő vállán sírtam órákon át, azt hittem lelkitársak vagyunk, de tévedtem” – folytatta posztját a nő, akit csúnyán átvertek.
Kattints a további képekért!

Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.