Lifestyle

Vallottak a férfiak: ez a top 3 dolog, amit a legjobban utálnak a nőkben, ha kapcsolatban vannak!

Kiderült, mik azok a dolgok, amiket a pasik egyenesen ki nem állhatnak egy nőben, ha épp romantikus viszonyban vannak velük.

Így ne viselkedj soha!

A nők számtalan olyan dolgot fel tudnak sorolni a férfiakat illetően, amit egyszerűen utálnak: ilyen például, ha a párjuk más nők képeit lájkolgatja a közösségi oldalakon, ha a pasi nem mondja el, mikor, mit csinál és kivel, ha a férfi hazudik bizonyos dolgokkal kapcsolatban és ez gyanúra ad okot, de a gyengébbik nem képviselői közül sokan azt sem tudják elviselni hosszútávon, ha partnerük féltékeny, agresszív vagy éppen nem segít odahaza a házimunkában. Nos, természetesen a férfiaknak is megvan a maguk tiltólistája: galériánkban felfedjük azt a három dolgot, amit a pasik a leginkább gyűlölnek a nőkkel kapcsolatban – egy biztos: ha ezeket a dolgokat csinálod vagy így viselkedsz, a párod nem lesz veled sokáig türelmes!

Ha anyáskodsz felettük A kapcsolatotok hajnalán ez még annyira nem szembetűnő, hiszen a nő igyekszik kitenni magáért: kitakarítja a férfi otthonát, dekorálgat, érdeklődő üzeneteket ír, főz valami finomat és hatalmas bevásárlást tart a legjobb borokból. A pasik többsége ezeket nem látja, majd csak később eszmél rá a nő "anyáskodására", amikor már közelebb kerültek egymáshoz, esetleg összeköltöztek. Ha átesel a ló túloldalára, és folyamatosan hívásokkal bombázod a párod, állandóan megkérdezed, hogy hol van és mit csinál, elpakolsz utána, amikor átmész és még a reggelit is az ágyba viszed, akkor egy idő után már az anya szerepében tündökölsz és többé nem tud vonzó nőként rád tekinteni.
Kattints a további képekért!

Ha a különféle tárgyak tisztítására gondolunk, mindig a mosógéphez fordulunk először, ez azonban olykor óriási hiba is lehet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.