Mozdulj velünk! - Online edzés 1. - Pancsó Gergővel

Újonnan induló blogunk keretében rendszeres testmozgásra invitáljuk a sport szerelmeseit. A FemGym hetente többször jelentkezik online tréningekkel, amelyekhez elismert személyi edzők adják szakmai tudásukat. Segítségükkel otthon sem maradsz edzés nélkül, ezt megígérjük. Mozdulj velünk!

FemGym - mozdulj velünk!

Itt a tavasz, lekerülnek a kabátok, mozdul a test és a lélek, mi pedig ismét egy új lehetőséggel szeretnénk kedveskedni nektek: sportoljatok velünk díjmentesen! A sport erőt ad, karban tartja az immunrendszert, méregtelenít és feldob. A Femcafe és az Oxygén Wellness Naphegy együttműködése igyekszik eredményessé tenni az otthoni edzést. Összefogtunk az ország egyik legszínvonalasabb edzőtermével, így ha rákattintotok a FemGym feliratra, új rovatunkban mostantól az ország legjobb edzőivel sportolhattok online. Erőnléti edzés, jóga és aerobic is helyet kap az órarendben. Heti három edzés és nyárra miénk a beach body! Keljetek fel a kanapéról és mozduljunk együtt! Kövessétek edzéseinket!

Pancsó Gergely - akivel az edzés szintet léphet

Pancsó Gergely számára a mindennapos testmozgás gyerekkora óta az élete része. 12 évig válogatott aerobik versenyző volt, többszörös magyar bajnok. A Testnevelői Főiskolán szerzett testnevelő - gyógytestnevelő tanári mesterdiplomát, az főiskolai évei alatt kezdett edzősödni, 2019-ben "Az év legjobb új oktatója" lett a BioTech USA és a Just Clear díjátadóján. 2018 óta a Magyarország Szépe felkészítő edzője. Az Oxygen Wellness Naphegy csoportos óráinak szakmai vezetője, emellett aerobik oktató és személyi edző.

"Számomra a legfontosabb, hogy a vendégeim megszeressék a testmozgást, ne kényszerből mozogjanak, hanem azért, mert feltölti és kikapcsolja őket, és persze nem utolsó sorban az egészségmegőrző, preventív szerepe sem elhanyagolható. Az általam tartott órákat sok év tapasztalata alapján állítom össze, olyan órára számíthattok, ahol feszegethetitek a határaitokat, és új kihívásokkal találkozhattok. A 45-50 perces alakformáló óráimon garantáltan megmozgatunk minden izomcsoportot, nagy szerepet kap a láb és farizmok edzése, emellett kiváló zsírégető hatással is bír, az óra második felében pedig a felsőtesté, a törzs és hasizmoké a főszerep. Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt, aki szereti a jó hangulatú, pörgős erősítő órákat egy kis kardióval fűszerezve, itt a helye!"

Leadfotó: Pancsó Gergely

Oldalak

Szólj hozzá Te is!