Csak egy szépészeti beavatkozásra vágyott, szörnyszülötté műtötték a fiatal nőt - Videó

Jessie Carron rengeteg pénzt fizetett egy olyan kozmetikai műtétért, mely ma már voltaképpen rutinbeavatkozásnak számít. Orvosa azonban megengedhetetlen hibát vétett.

Nem veszélytelen móka

Ma már se szeri, se száma a különböző célú kozmetikai beavatkozásoknak. Szinte minden embernek van egy olyan testrésze, mellyel elégedetlen, és a mai fejlett technika lehetővé teszi, hogy az orvosok egyetlen operáció során korrigálják a szépséghibákat. És habár az efféle műtétek ma már nemcsak a tökéletes külsővel hódító világsztárok, hanem a mezei átlagemberek számára is elérhetőek - ráadásul a többségük minimális kockázattal járó rutinbeavatkozásnak számít -, nem árt, ha kétszer is meggondolod, mielőtt az orvos kezei közé merészkedsz.

Tűnjön ugyanis az illető szakember bármennyire precíznek és tapasztaltnak, egyáltalán nem kizárt, hogy épp te leszel az a személy, akit örökre - vagy legalábbis hosszú időre - elcsúfít. Jessie Carron esete is azt példázza, hogy sokszor nem árt fokozott óvatosságot tanúsítani, mielőtt bárki is kés alá feküdne. A Mirror beszámolója szerint a fiatal nőn nemrégiben úgynevezett rókaszem műtétet hajtottak végre, melynek célja, hogy a páciens olyan szemekkel rendelkezzen, amilyenekkel a rókák vagy éppen a macskák.

Különös kívánalom, szó se róla, de amikor a műtét befejeződött, Jessie figyelmét nem éppen az kötötte le, hogy milyen szemet varázsolt az orvos. Egész más miatt kezdett el aggodalmaskodni. Teljes joggal tette.

Fotó: 123rf

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2