Lifestyle

Haldokló anyósa hívta magához a gyanútlan nőt: olyan titkot tudott meg a férjéről, amitől megszakadt a szíve

A hölgy 9 éve élt boldognak tűnő házasságban a férjével, két kisgyermeket neveltek együtt, és bár olykor sor került köztük egy-egy veszekedésre, a szerelmük kiállta az idő próbáját. Legalábbis sokáig úgy tűnt.

Egy utolsó vallomás

A Reddit felületén osztotta meg az internetezőkkel szívszorító történetét az az amerikai nő, aki 9 évig élt boldog házasságban a férjével. Két kisgyermeket neveltek együtt, és bár a kapcsolatukat olykor hullámvölgyek is jellemezték, az asszony sokáig úgy hitte, házasságuk mérlege végtére is pozitív, hiszen az egymás iránt érzett szerelmüket még a közösen átélt próbatételek sem kérdőjelezték meg. Minden borult, amikor kitudódott, hogy a férfi Ausztráliában élő édesanyja gyógyíthatatlan betegségben szenved. A házaspár a hír hallatán a kontinesnyi országba utazott, hogy az idős nő mellett legyenek élete utolsó szakaszában. Amikor a férj és az édesapja közös programot szerveztek a gyerekkel, a feleség kettesben maradt az idős anyósával, aki úgy döntött, nem vár tovább, és menye elé tárja élete egyik legszörnyűbb titkát.

Az idős nő elárulta a menyének, hogy a férje még nem vitte kenyértörésre párkapcsolatát az előző barátnőjével, amikor először találkoztak.
Kattints a további képekért!

A félrelépés sosem jó ötlet: előbb vagy utóbb, de szinte mindig fény derül a turpisságra, a helyzetet pedig csak tetézi, ha a bűnös viszony várandóssággal végződik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bakban feltörhet egy rég elfojtott érzés és durván felkavarja. Napi horoszkóp!
Sztárok
Bár a sztárok között gyakorta szövődnek elszakíthatatlannak tűnő köteléket, sajnos a hírességek barátságai is megszakadhatnak olykor akár a hírnévnek, a rivalizálásnak, vagy éppen személyes problémák...