Felejthetetlen vígjátékok, amikből sokat tanulhatunk az életről

Fontos, hogy egy vígjáték az ütős poénokon kívül valamiféle mondanivalót is tartalmazzon. Ettől válik igazán emlékezetessé, és nézzük meg újra és újra és újra. Összegyűjtöttünk néhányat ezekből.

Idétlen időkig (1993)

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ez a Bill Murray rajongók egyik kedvence. Igazi klasszikusnak számít, szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna a Mormota-napról, az időspirálba kerülő meteorológusról, akivel minden nap ugyanazok a dolgok történnek meg, miközben igyekszik elnyerni álmai nőjének szívét. A humor mellett rámutat bizonyos dolgokra. Olyasmikre, hogy becsüld meg az életed, ne panaszkodj folyton, és értékeld, ami jó. A legfontosabb gondolat, amit megfogalmaz, hogy sosem lehet tudni, mit hoz a holnap, használj ki minden napot!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.