Lifestyle

Február havi karrier horoszkóp: A Halak nagyot kaszálhat a hónapban!

A Vízöntő régi vágya végre megvalósulhat! Íme februári előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Február hónapban érdemes keresned a kapcsolódási pontokat, és tanulj, ismerkedj, utazz! Próbáld meg változatosabbá tenni a mindennapjaidat, légy kezdeményezőbb! Kreativitásodat, tapasztalataidat most leginkább az anyagiak területen tudod hasznosítani. Bármilyen befektetésre, vállalkozásra, pénzügyi döntésre jó időszak, de kapcsolatok nélkül ez most biztosan nem fog menni!


IV.21. - V.20.

Bika

Február hónap a hivatásod területére irányítja a figyelmedet, és akár új munkát is hozhat neked. Viszont a kollégáidhoz fűződő kapcsolatodnak érdemes lenne több figyelmet szentelned. Különösen akkor, ha az elmúlt időszakban voltak konfliktusaid. Nem ártana egy nézőpontváltás, rugalmasság és nyitottság a részedről, ne ragaszkodj mindenáron a saját igazadhoz, a világ sokkal színesebb ennél!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Próbálj meg egy kicsit változtatni a munkastílusodon, és ne egyedül csinálj mindent! Oszd meg a feladatokat a többiekkel, így nem csak a terheid egy részét tudod letenni, hanem még a kollégákkal való kapcsolataid is javulnak. Sokat tanulhatsz tőlük, új ismereteket, kitartást, új világszemléletet, felelősséget. Ez a hónap új munkát vagy egy új lehetőséget is hozhat, tőled függ élsz-e a lehetőséggel.


VI.22. - VII.22

Rák

Ebben a hónapban a biztonság a legfontosabb számodra, ezért nézd át a pénzügyeidet, tartozásaidat, befektetéseidet. Próbáld meg úgy alakítani a dolgaidat, hogy biztonságban érezhesd magad. Ne kapkodj, inkább gondolj át mindent alaposan! Az elmúlt időszakban megkezdett dolgaid most esnek át az első megmérettetésen, és kiderül, mennyire életképesek a mindennapokban. A téged akadályozó dolgoktól és személyektől válj meg szívfájdalom nélkül!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Tanulni, utazni, új kapcsolatokat kialakítani, nyitni a világra. Ezek a legfontosabb dolgok számodra ebben a hónapban. Hajlamos vagy elnyomni a saját érzéseidet, vágyaidat, ez pedig értékes lehetőségektől foszthat meg téged. A jegyeddel szemben haladó Szaturnusz rá fog kényszeríteni, hogy felvállald az érzéseidet, véleményedet, mert csak így találhatsz rá a saját utadra. Az önismeret sokat segíthet ebben neked, ha szükséges keress fel egy szakembert!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A szürke hétköznapok monotonitása rengeteg energiádat felemészti február hónapban. Mindig csak újabb nehézségekkel vagy feladatokkal találkozol a mindennapokban és a munkahelyeden egyaránt. Ne hagyd, hogy a fásultság eluralkodjon rajtad, inkább állj meg egy pillanatra és nézd meg mi az, ami nem működik, és csak gátló tényező számodra! Ezután már könnyen kitalálhatod, hogy mit kell tenned azért, hogy a számodra fontos dolgok újra beinduljanak.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az álmok és a vágyak arra valók, hogy megvalósítsuk őket. A hónap első két hete kitűnő lehetőségeket tartogat ezek átgondolására, utána már csak be kell indítani a dolgokat. Légy céltudatos és kitartó, és akkor sokat lendíthetsz az anyagi helyzeteden! Dolgozz ki egy stratégiát, semmit ne bízz a véletlenre, és keresd meg hozzá a megfelelő segítőtársakat! Nem is hinnéd mennyien szeretnek téged, és szívesen segítenének abban, hogy elérd a vágyott céljaidat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban a szokottnál is fontosabb, hogy együttműködj másokkal, akár munkáról, üzleti tárgyalásról vagy a magánéletedet érintő fontosabb döntésekről is van szó. A hónap első fele a tervezésről és átgondolásról szól, míg a második felében már érdemes beindítani az új projekteket, kezdeményezéseket. A munkahelyi kapcsolataidat is időszerű lenne rendezned, mert ezen most nagyon sok múlhat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Február első felében igencsak kiszámíthatatlan lehet az anyagi helyzeted, amelynek többek között egy nagyobb, váratlanul felmerülő kiadás lehet a legfőbb oka. Nem ártana, ha egy kicsit óvatosabban és körültekintőbben körbejárnál mindent, mielőtt fontos döntést hozol az anyagi helyzeted vagy jövődet érintő kérdésekben. A hónap utolsó hete sorsdöntő lehet, állj készen minden lehetőségre!


XII.22. - I.20.

Bak

Február hónapban érdemes lenne egy kicsit jobban átnézni a családi költségvetést és rendbe tenni a kiadásokat. Ha vannak gondjaid, akkor próbáld meg megkeresni, hol csúsztak el a számításaid és mi lehetne a jövőben a legbiztosabb taktika, hogy ezt elkerüld. Február 19-től jó esélyek mutatkoznak az anyagi helyzeted rendbehozatalára, ha munkahelyváltáson gondolkodsz. A hónap második hete kínálja a legjobb lehetőségeket!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban keress új kihívásokat, célokat, olyanokat, amellyel új lendületet vehetsz. Most minden segítséget megkapsz hozzá a barátaidtól, a családodtól, a kollégáidtól, a sorstól, csak higgy magadban. Február 20-a körül egy régi álmod válhat valóra, de csak akkor, ha elég bátor vagy hozzá és nem sajnálod a ráfordított időt és energiát. A pénzügyeidet illetően nem ártana egy kicsit tudatosabbnak lenned!


II.21. - III.20.

Halak

Remek anyagi és egzisztenciális lehetőségeid lesznek ebben a hónapban, különösen február elején. A kiadásokkal viszont legyél óvatos, csak a legszükségesebb dolgokra költs és tegyél el tartalékot, ha van rá lehetőséged! Kölcsönt semmiképpen ne vegyél fel, és ne is adj még a barátoknak sem! Most csak rajtad áll, hogy mennyire lehetsz aktív részese a saját életednek. Ellenkező esetben nagyobb veszteségekkel számolhatsz!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!