Lifestyle

Február havi egészség horoszkóp: A Bak teljesen kikészülhet idegileg.

Lelki bajok kínozzák a Vízöntőt, ami rámehet az egészségére is. Íme, februári előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hónap első fele még aránylag nyugodtan telik számodra, de egyre inkább felgyorsulnak az események körülötted, ezért nem meglepő, hogy lelkileg és testileg is igen csak megterhelhet téged ez az időszak. Pihenj sokat, kíméld magad, csak is annyi feladatot vállalj el, amely nem terhel meg túlságosan. Jupiter a jegyedben túlzásokra hajlamosíthat, ezért hajlamosabb vagy ebben az időszakban elveszíteni az önkontrollt. Figyelj oda a folyadékbevitelre és a vitamnindús táplálkozásra!


IV.21. - V.20.

Bika

Február hónap sokkal stresszesebbnek és feszültebbnek ígérkezik, mint ahogy azt gondoltad. Ha úgy érzed, hogy túlságosan leterhelnek a napi feladatok, akkor tegyél egy sétát, esetleg néhány nyújtó gyakorlat enyhítheti a benned feszülő érzelmeket. Az étkezéssel is csínján kell bánnod, próbáld meg a könnyebb ételeket előnyben részesíteni. Ellenkező esetben az emésztési problémák tovább ronthatják a hangulatodat. Jót tenne az egészségednek, ha legalább egy időre mellőznéd a cukros ételek fogyasztását!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A testi és lelki egészséged alapja, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ebben a hónapban leginkább testi kényeztetésre vágysz, mint amilyen egy finom vacsora, egy jó bor vagy egy kényeztető masszázs. Ha megteheted, a mostani időszakban menj el szabadságra, szervezeted és a lelked egyaránt hálás lesz érte. Mars a jegyedben haladva megnöveli aktivitásodat, próbálj meg minél változatosabb napirendet kialakítani és sokat sportolni, kirándulni!

VI.22. - VII.22

Rák

Az Ikrek jegyében járó Mars hatására tele vagy energiával. Azonban meg kell tanulnod helyes irányba terelni. A sport, az intenzív mozgás erre a legtökéletesebb, de a hétköznapokban sem árt, ha tevékenyebb és kezdeményezőbb vagy. Legalábbis próbálj meg nagyobb erővel küzdeni a céljaidért, mivel így akár egy sor egészségügyi problémát kiiktathatsz az életedből. Közben persze a lelkedről se feledkezz el, mindig beszéld ki magadból a problémáidat!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Új kihívások, váratlan helyzetek és sok stressz vár rád ebben a hónapban, ezek könnyen kibillenthetnek a nyugalmadból. Meg kell tanulnod kezelni azokat a helyzeteket, amelyek indulatokat váltanak ki belőled. A legfontosabb feladatod a hónapban az egészséged szempontjából, hogy gyakorold a türelmet, és ehhez nagy segítséged adhatnak a különféle meditációs eszközök, valamint a jóga. Természetesen egy jó baráti beszélgetés is a hasznodra válhat!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Február hónapban elsősorban lelkileg kellene összeszedned magad. Ha megteheted időzítsd mostanra a szabadságodat. Engedd meg magadnak a pihenést, lazíts és legyél minél többet azokkal, akikkel jól érzed magad. A táplálkozásodban ne a mennyiség, hanem a minőség kapjon nagyobb hangsúlyt, még akkor is, ha néhanapján szereted elengedni magad. Különösen jót tehetnek most neked a gyógyteák és a húsmentes étkezés.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban valószínűleg a kényelemszereteted lesz az erősebb, emiatt kissé lustább lehetsz. Nehezebben szánod rá magad a mozgásra, nagyobb igényed lehet az édesebb és a kalóriadúsabb ételekre. Nincs abban semmi kivetnivaló, ha az ember enged a vágyainak, csak az egészséges mértéket nem szabad szem elől tévesztened! A séta és a kirándulás nem túl megerőltető, ezért legalább ezeket próbáld meg beiktatni. Már napi fél óra mozgás rengeteget számít!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A jegyeddel szemben ható uránuszi energiák kissé lelassítanak ebben a hónapban. Ugyanakkor megnövelik az étvágyadat, mivel a figyelmed azokra a dolgokra irányul, amelyek fizikai szinten örömet okoznak. Egy ízletes étel, egy finom ital szinte mennyei boldogságot okoz neked. Ezért nem ártana odafigyelned, nehogy a hónap végére néhány kiló felszaladjon! Kiváló időszak arra, hogy a testeddel foglalkozz: jöhet a fodrász, a kozmetikus, és egy alapos masszázs szinte csodákat tehet veled.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Február hónapban, ha elég elhatározást és eltökéltséget tudsz mozgósítani magadban, akkor testben és lélekben is megtapasztalhatod az újjászületést! Tűzz ki egy régen vágyott célt, és ehhez alakíts ki olyan új szokásokat, napi rutint, amelyek ahhoz kellenek, hogy elérd a vágyott állapotot. A legfontosabb: bízz magadban, de közben próbálj meg nem túlzásokba esni. Mindig a mértékletesség lebegjen a szemed előtt a mozgásban, és az étkezésben egyaránt!


XII.22. - I.20.

Bak

Ebben a hónapban a legnehezebb feladat vár rád: el kell engedned maximalizmusodat. Engedd el magad és hagyd, hogy a dolgok csak megtörténjenek! Ne harcolj, ne küzdj, inkább élvezd azt, amit eddig elértél, és ne keseregj azon, ami nincs. Csak így szüntetheted meg azt a nyomást, amely már jó ideje rajtad van, és ami komoly idegrendszeri problémákat okozhat. Az is sokat segíthetne, ha megpróbálnád egy szakember segítségével oldani a lelki terheidet.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szaturnusz lassan elhagyni készül a jegyedet, ez egy rövidebb nehéz időszakot vetít még előre, ami sajnos az egészségedre is hatással lehet. Elsősorban a lelkedre kell jobban odafigyelned, hisz minden betegségnek lelki oka van, ezért fontos, hogy ne gyűjtögesd a sérelmeidet. Próbáld meg kibeszélni és feloldani őket! Keresd meg a problémáid gyökerét, mert csak így számolhatod fel végérvényesen a téged nyomasztó lelki terheket, és elejét veheted egy komolyabb betegség kialakulásának.


II.21. - III.20.

Halak

Mindennek ára van, és ezt épp te tudod a legjobban. Ezért nagyon fontos, hogy ebben a hónapban ne ess túlzásokba, és próbálj meg egyensúlyt, harmóniát csempészni a mindennapjaidba. Talán ez lenne a legfontosabb feladatod ebben az időszakban. Alakíts ki új szokásokat, amelyek egy sokkal egészségesebb életvitel felé vezetnek téged. Így egyre jobban fogod érezni magadat a bőrödben.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!