Lifestyle

Pillanatok alatt két számmal nagyobbra alakíthatod még a legszűkebb farmeredet is: ezt a pofonegyszerű trükköt érdemes kipróbálnod

Végtelenül egyszerű trükk terjed az interneten, amivel még a legszűkebb farmernadrágodat is kibővítheted.

Téged is szorít a farmernadrág?

Mindannyiunk gardróbjában megtalálható a farmer, ami napjainkban már szinte kötelező darabnak számít – számtalan elemmel és kiegészítővel kombinálható, ráadásul sportos, elegáns és nőies viselet is lehet. De persze megvannak a hátrányai is, hiszen ha felszalad néhány plusz kiló, már közel sem annyira kényelmes hordani, és annyira szorít, hogy legszívesebben letépnénk magunkról. Egy nevetségesen egyszerű trükknek hála azonban még ez a probléma is megoldható: az elmúlt napokban terjedni kezdett a TikTokon egy videó, amelyben egy nő azt mutatja meg, hogyan lehet pillanatok alatt bővebbé varázsolni még a legszűkebb farmert is.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....