Új köntösbe bújtatják a Facebook leghaszontalanabb funkcióját

A Facebook örül, hogy egyre több fiatal kezdi használni a funkciót, ami bár elég haszontalan, de mulatságos. Az idősebb korosztály viszont nem értékeli annyira.

A Facebook amúgy is szeretne nyitni a fiatalabbak felé

Több mint két hete történt a nagy leállás a Metánál. Gyakorlatilag hosszú időre elérhetetlenné vált a Facebook, a Messenger, az Instagram valamint a Threads.

A platformok kijelentkeztették a felhasználókat és nem engedték őket újra bejelentkezni. A Blikk arról számolt be a DailyMailre hivatkozva, hogy ismét lehetett egy leállás. A felhasználók állítólag sem görgetni, sem posztolni, sem kapcsolatba lépni nem tudtak a barátaikkal egy üzemzavar miatt.

Közben a Meta a hibák kijavításán túl egyikszik mindenben megújulni. Most egy régi funkciót akarnak még csábítóbbá tenni. A galériánkban megmutatjuk melyik az, és hogyan tudod használni.

Valószínűleg ezt nevezhetjük a Facebook egyik leghaszontalanabb funkciójának, de a fiatalok nagyon jól elvannak vele. Ezt onnan lehet tudni, hogy főleg a 18–29 éves korosztály használja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.