Lifestyle

Megtalálod mind az öt kakukktojást a képen? 140-es IQ alatt még senkinek sem jött össze

"Mindössze" öt üres üveget kell megtalálnod az ábrán, ám naivitás volna azt gondolnod, hogy a feladat egyszerű lesz.

Palackposta

Folytatódik facebookos képrejtvény-sorozatunk, melynek egyik utolsó fejezete annyiban igazi kuriózumnak számított, hogy a csavaros feladványok doyenje, Dudás Gergely (azaz Dudolf) II. Erzsébet brit királynő emléke előtt tisztelgett vele. A soron következő forduló témája jóval hétköznapibb. Az alábbi ábrán - melyet erre a linkre kattintva csekkolhatsz le nagyobb méretben és kiváló minőségben - vidám delfineket láthatsz, akik vízben úszó palackok között téblábolnak. Minden egyes palack rejt egy üzenetet magában. Vagy mégsem? Van közöttük öt darab, ami teljesen üres. Meg tudod találni az összeset egymagad, segítség nélkül?

Ha elkészültél, lapozz tovább, már jön is a megfejtés!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.