Lifestyle

Megtalálod a kígyót a dzsungelben? Akinek nincs 140-es IQ-ja, csalódottan adja fel

Te észreveszed, merre tekereg a hüllő a képen?

Képzeletbeli dzsungeltúra

Augusztus eddig különösebb meteorológiai szélsőségek nélkül, viszonylag kellemesen telt, most azonban újabb hőhullám keseríti meg mindennapjainkat, mely várhatóan a hét második felében fog tetőzni. A fesztiválszezon lassan a végéhez ér - legalábbis a nagyobb események már lezajlottak -, vészesen közeleg augusztus huszadika, onnantól fogva pedig gyakorlatilag már csak pár másodperc, és el is röppen a nyár. Élvezzük hát ki, amíg tart! Dudás Gergely (alias Dudolf) legfrissebb képjátéka most igazi, vérpezsdítő nyári hangulatot igéz körénk, hiszen legfrissebb képünk helyszíne a forró dzsungel. Az ábrán - melyet erre a linkre kattintva tudsz szemrevételezni nagyobb méretben, illetőleg tökéletes minőségben - magát a fülledt, buja, ágas-bogas dzsungelt láthatod, melynek zöldjében ott tekereg valahol egy kígyó is. Meg tudod találni? Segítséget ezúttal nem kapsz - hiszen valószínűleg máris rájöttél, hogyan, milyen stratégia mentén kezdj neki a feladatnak. Mostantól tehát csak kellő időre és türelemre, lelkiismeretességre, na meg meglévő intellektuális képességeidre van szükséged, és biztosan sziporkázni fogsz!

Ha elkészültél, lapozz tovább a megoldásért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.