Lifestyle

Megtalálod mindhárom szívet az ábrán? Ha nincs legalább 140-es IQ-d, sosem fog összejönni

Készen állsz egy hihetetlenül szórakoztató Valentin-napi képrejtvényre?

Szellemi torna Valentin-napra

Természetesen mi sem feledkeztünk meg a Valentin-napról: a szerelmesek ünnepére egy csodamód izgalmas képrejtvénnyel készültünk, mely rendesen meg fogja majd dolgoztatni az agytekervényeidet. Aggodalomra azonban semmi ok: ha kellő energiát és időt fektetsz a megoldásba, továbbá megcsillogtatod egyéni képességeidet - precizitás, pontosság, gyorsaság, jó megfigyelőkészség, kiválóan működő ösztönök -, akkor kizárt, hogy kudarcot vallj. Nos, kellően felcsigáztunk? Akkor lapozz: a forduló részleteit ezúttal is a galériában találod!

Megtalálod mindhárom szívet a vörösbegyek gyűrűjében? (A jobb minőségű ábráért kattints ide!)
Kattints a további képekért!

Ha rajongtál a Jégkorszak című rajzfilmért és folytatásaiért, akkor most következő fejtörőnket egyenesen imádni fogod!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.