Lifestyle

Megtalálod mindhárom pandát a képen? 140-es IQ alatt mindenki elhasal ezen a furfangos feladványon

Vajon te eljutsz a helyes megoldásig?

Három panda egy ábrán

Noha ideiglenesen véget ért a kánikula, és ez talán szellemi felfrissülést is hozott számodra (kiváltképp akkor, ha általában véve is nehezebben viseled a hőséget), ettől függetlenül most is időszerű, hogy próbára tedd intellektuális képességeidet immáron patinássá vált képrejtvény-sorozatunk segítségével. Friss fejtörőnk ráadásul igazi kihívás még a legnagyobb lángelmék számára is: három pandát kell kiszúrnod egyetlen ábrán belül. Lapozz: galériánkban találod a játék részleteit!

A képen három olyan pandát kell kiszúrnod, mely nem visel napszemüveget. Ne kapkodj, próbálj meg az ösztöneidre és a leleményességedre támaszkodni, és főként: sasszemmel tekints végig az ábra minden egyes négyzetmilliméterén! (A képet ide kattintva tekintheted meg jobb minőségben, illetve teljes méretben.)
Kattints a további képekért!

Itt az ideje, hogy újra próbára tedd intellektuális képességeidet! Előre szólunk: ez a feladvány még az igazi lángelmék számára sem sétagalopp.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.